Egy 20 mm-es lyuk kell rá, és akkor át lehet fűzni a mutatón, és még nem is néz ki hülyén. Nem érdemes levenni, a mutatót, mert utána kuka a műszerfal...
sziasztok.
Tegnap megpróbáltam a műszerfalban a számlapot lecserélni, de elakadtam..
Valaki ajánlotta, hogy az új számlapot csak rá kell fűzni valahogy a mutatóra.
eddig rendben is van, de a közepénél (tengelynél) nem tudom átfűzni, csak akkor, ha bazi nagy lyukat vágok az új számlapra, de az akkor már nagyon csúnya.
Azt szeretném kérdezni, hogy a mutató végén a tengelynél a fekete kis burkolat levehető e a mutatórol, vagy az csak a mutatóval egyben jön le?
Tanácsot kérek, hogy is tudnám a számlapot rátenni.
Ilyen van nekem, csak a kék szin helyett piros...
Ha valaki csinált már ilyet, kérem segítsen.
Előre is köszi.
de aki rendszeresen megy 200 fölött az tudja, hogy teljesen más érzés 200-al 250-el és 300-al menni...jelentős különbségek vannak már érzésben és ezt egyébként a szemed retinájával magyarázzák...
240 fölött meg az utasnak nem igazán van már különbség "huzat" szempontjából a 300 hoz képest
De a 280 nekem már nem tűnt laza és biztonságosnak pedig én is tapadtam akkoriban rendesen Bár busacsabi akkor se volt túl nagy szélvédelem!
Tegnap megpróbáltam a műszerfalban a számlapot lecserélni, de elakadtam..
Valaki ajánlotta, hogy az új számlapot csak rá kell fűzni valahogy a mutatóra.
eddig rendben is van, de a közepénél (tengelynél) nem tudom átfűzni, csak akkor, ha bazi nagy lyukat vágok az új számlapra, de az akkor már nagyon csúnya.
Azt szeretném kérdezni, hogy a mutató végén a tengelynél a fekete kis burkolat levehető e a mutatórol, vagy az csak a mutatóval egyben jön le?
Tanácsot kérek, hogy is tudnám a számlapot rátenni.
Ilyen van nekem, csak a kék szin helyett piros...
Ha valaki csinált már ilyet, kérem segítsen.
Előre is köszi.
az még elmegy reggelnek...
nagyon jött , közbe arról az oldalról megtámadtam mást is köcce
Mrsteel
ha van valami torrent leszedökéd,-csipesz,markoló,catepillar akkor ess neki te is a linknek,amit atti benymott tegnap...
csöle
280 nál még abszolult nem volt semmi gond,vibrációk,libegések,mondtam hogy ki volt adva utasitásba a tapadás
du leszek
balrol 1
De a reggel már régen volt
de azért csak elbújtam valahogy, nem?
Maracuya nem lehet, hogy nem az én szélvédelmemmel volt a baj?
Rendszámod
A MENYA-1 még szabad
A mai ugyis üzleti célú, a vasárnapi a szorakozásé lessz
Haverok, buli, fanta
Kiállitás ma jön valaki 10:00-kor indulunk
De a 280 nekem már nem tűnt laza és biztonságosnak pedig én is tapadtam akkoriban rendesen Bár busacsabi akkor se volt túl nagy szélvédelem!