Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak szeretnéd Kisbarátom!
Hát azt amit a suzuki 600-asa...
Hát Lenint biztos nem...
ja...mert rájöttek, hogy nem érdemes...
Ja! Most gondolj bele a Honda 600-asa tudja már "ezt" akkor mit tudhat az 1000-es!
Igy van! Meg ha nem lenne az a sok rajtunk élősködö aki nem dolgozik csak felveszi a támogatást!
csak lesz helyette valami új 600-as nem? Mert azok tudják már ezt...
Külömben hidd el, nem kicsit vagyok szomorú e miatt, hogy leállították a gyártást...
Ettől függetlenül ...rettenet ez az adórendszer... és pont azért nem lesz jobb, mert mindenki kever.Ha rendesen adózna mindenki, akkor nem lenne probléma megreformálni. De így elég nehéz...

Úhhogy go Lichtenstein....oszt csá...
Amig a használtakra vigyáznak addig lesz! Az 1000 F s van még nagyon szépeket lehet belőlük találni, és még mindig mennek hibátlanul!
Érdekes Lenint se gyártják már!
sajnos
xx van volt de nem lesz mert abbahagyák a gyártást
Ja... de Leninre mindig emlékezni fognak,ugy ahogy az XX-re is!
sok a kiskapu és aki ezt nem használja ki az.................nem jár jol
Ja...ez olyan kb. mint a Lenin élt Lenin él...Lenin élni fog...és majdnem annyira aktuális is...
Elég sok vállalkozás van a környezetemben amelyik rendesen adózik és csak a törvényes keretek között variál.
De XX van, volt, lesz!
Ne igyál rá mérget...
aki mindent befizet annak nincs is busája
Pepító! Az én bordó csodám már nem lesz a tiéd.
lopni csalni hazudni
Egy vállakozó ha keres 1 milliót akkor ha mindent befizet belőle kb. 150 000 Ft marad. Na ebből kell még kifizetni a rezsit, a béreket, a fejlesztéseket, a nem várt költségeket stb.stb.stb...ja és izé nemártana valamit haza is vinni ugye....
És még nem számoltad azt, hogy a pénzed reálértéke folyamatosan csökken az infláció és az állandó áremelések miatt...
hali

emléxel? mögöttem volt olyan aki elaludt rendszeresen....asszem tán még urbán mellém is jött és nézte hogy csicsikál.
ezt elviseltem sokáig és én is ugy helyezkedtem hogy jo legyen neki mert tudtam hogy 10-15perc és felkel a csuklom lerohadt a helyéröl de csak egyenes monoton uton történt csak.de mikor már elkezdett szundikálni a mátrába a kanyaroknál akkor már kapta a combba a zsibit hogy ébresző!ugyanott egyszer alvás közben még a sisak is leesett rolla.................... akkor majdnem megvertem a ku............stbstb üvöltöttem vele mint a sakál.azota nem türöm az alvo egyéneket hátul