Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

el lett baszarintva az estém de nagyon,inkább hazajöttem,hátha itt még vannak értelmes emberek,akikkel lehet jókat dumcsizni
hu!enek én is adtam volna!tisztelett a kivétel ,de tényleg ilyenek a pasik
soha többé nem akarok nőnapi bulit
na mesélj! tegnap emlegettük !
Elegem van mindenből és a hülye pasikból.Nem értette meg az egyik kis nyálas buzi hogy nem érdekel,aztán lekurvázott meg egyebek....
én adtam,de akkorát mint állat.
Izéke!

Nyugtass meg,hogy adtad,és nem kaptad!
na ne! ki-kit?csaj-csajt,vagy pasik?
szia Zsu!Ne tudd meg,milyen bulimvolt.Pofonosztás volt a vége,inkább hazajöttem
jó volt?
szia már vártalak
Sziasztok!eddig tartott a nőnapi buli
Egyre jobban megszeretelek(rozsaszin XX).

Egyébként Busára nem kell semmi papir4Egyszerüen nemállsz meg,ugyse tudnak mégcsak utánnadse szagolni!

Joooo éjt!
Na menek elteszem magam holnapra...sűrű vasárnap lesz... Jóéjt mindenkinek!
Ez így van! Motoros túrán. Különben meg motorom sem lesz akkor, legalábbis forgalomba helyezve stb...elvileg a szalonba megjön a hónap közepén, ha a jövő hét elején áment mondok rá...
(rózsaszínű XX lesz természetesen... )
Ha azon a lofejen mulik,hogy gyere,akkor igen!

De azt irtad1-2 turán ott tudsz lenni4akkor ez legyen az 1-es!
akkor küldjek neki lófejet? Hát én szívesen mennék mindenhová, de én nagyon ritkán fogok tudni menni ilyen összeröffenésekre... Motorozásaim is általában 1-2 óráról szólnak max. és az is főleg a környéken...Néha beesik 1-2 túra de semmi extra Evvan...
Nem válaszoltál,felhelyezett kérdésemre!
na mi?
Csak annyit tennék a vidihez, hogy az XX Top speed az nem 290 hanem 300+ 1 pici!
http://www.youtube.com/watch?v...
Oké nézzük!
Csöleur!

Te tényleg nemakarod képviseltetni magad,Fiveurban buliján?
azaz visszautasittod a meghivását?Tudod ez mivel járhat?Lofej az ágyban!Mondvalamit?
http://www.hu.eurosport.com/

kis félreértés az idövel,10 perc múlva moto gp idömérö
magyarosított eorosport van itthon,nem a kinti angol...
üdv
Jól van na csak az érdekesség miatt tettem fel, bár meggyőződésem, hogy gazdafüggő a tartósság!