egyébként tévhit hogy a pálya megöli a gépet!Inkább karcos lessz!Nézz meg egy igazi pályást!Sose megy fel hideg motorral,mindig bemelegitti,megkap a motor min dent amit kell(olaj,fék,stb).Ja és csak a hülyék mennek eröböl a pályán!Szerintem egy "utcai" motoros,sokkal jobban kinozza!
Keresünk egy kereskedést,oda bevisszük mindkét vasat,oszt jonapot!Vezetni meg elszántsággal kell!Ja meg némi benya is kell:Jogsi?Mi az?Meg minek?Egy ilyen vassal,már nemkell megállni!
ohm...gyenge no vagyok, annal konnyebben dontok el egy busat...hiddel, csuuuunya lenne ha allo helyzetben borulnek a motoroddal mig te az enyemen korozol a ringen
neeeeem ha mar en egy ilyet veszek azt ti nem olitek nagyon meg a palyan meg szeretnek eloszor eeeen menni vele... a birnek-e vele aggalyom meg abbol adodik h picit majdnem 10szer olyan eros mint az en kis Picurkam...
De nézzük a jo oldalát a dolognak!Ha Leot rátudjuk venni,hogy megvegye,akkor lenne egy vasunk amivel pályáthatnánk.Elcsaljuk pályázni,ott jol elkobozzuk töle,esetleg kap cserébe egy XX-et(majd azt mondjuk,hogy kezdö pályázoknak az valo),oszt mimeg élvezkedünk!
ugornek, de egyelore puhitom a temaban apukamat, nem akarom nagyon felidegesiteni...mar csak a szive miatt sem...ugyhogy csak szep lassan adagolhatom...de nagyon nagyon nagyoooon tetszik! Csak nem tudom elbirnek-e vele..
Egy-egy