Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor várok vele
Van egy barátomnak egy nagyon szép állaptban eladó nagyon baráti áron!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Szia Gabi mit akarsz szétvágni?
Ha a dobokat ne tedd nekünk mér van kettő kiberhelve próbáld ki azokat mielött szétvágnád a tiéd!
Viszonylag nagyon szép a hangjuk. gere el és felpróbáljuk!
R.I.P
....ha nekem is lenne egy MAN tgk-m nem lenne gond új motort venni Pénteken megyek megint Franciao.-ba 10napra
Oksa!
Egyébként hogyhogy ithon?

Nem dolgoz?Azért sokkallod az árat!Ha dolgoz,akkor mellényzseb!
bocsi de kicsit eltunok...meghalt a kis Pockom, kitakaritom a ketrecet meg eltemetem...par ora es leszek...
Lehet! De akkor is!
...lehet,hogy egy kicsit elfogult vagy
Menya nemsokára itt lessz(most mocizik).Ö lovagolta mindkettöt,eltudja mondani mi a külömbség!De az a gyanum,ugyanazt fogod hallani töle,mint tölem.
A tesztet olvastam a totalbike-ban a 2003-asról és nagyon jókat írtak,de kiváncsi lennék más forrásokra is. Ültem is rajta és élég kényelmesnek bizonyult A városban is használnám nem csak túrákra ezért gondoltam,hogy nem lenne rossz!
akkor igy járt,beérem ha súrolja is a tökéletességet is,,,nem vagyok nagyra vágyó,és volt legalább már pár jó estém,nem lonley,,már meg érte....
Ebbe most nemennyünk bele!

de igaz,a honda,yamaha mindig drágább volt,ha hasonlo kategoriát nézel!
Viszont talán visszajön valamennyi,a hosszu szervizintervallumokkal!Futásban,már mindegyik elfut 150-200-ezret.Legalábbis szerintem.
Zoo!

Nem azért jobb mert drága! Hanem azért drága mert jobb!
De én igyis szeretlek!
Szerintem vegyen egy rigát!

az olcso(és szar).De arrol legalább egyeziok mindenki véleménye!
erröl a drágg jobb dumáról van némi kétségem,,,,,mondjuk sony...
Nálad az 5 pont!
ne ne honda
a suzuki a nyerö !
nah most jól meg kavartunk
Ebböl csak egyvalami jön le4
Nemvagy tökéletes!
Ez attol függ,melyik tulajdonságot helyezed elötérbe!
A mostani árakat nemtudom,de lehet igazad van.Neked kell döntened.mi csak a tapasztalatainkat tudjuk leirni!