hát most október óta 20ezer km-t mentem az autóval. lényegében arra van hogy sofőröket viszem A-ból B-be vagy bánya területeken rohangálok. Nem lényeg hogy gyors legyen. Az a lényeg hogy megbízható legyen és minimum 5 személyes + pakolható !
Toyota Hi-ace azért jó mert abba be fér 3db teherautó kerék meg stb stb. Szóval nem kell futóval vinni alkatrészt ha para van.
hi-ace -al csak az a baj hogy most nagyon drágák és nekem olyan 6kiló környéke lenne a megfelelő
amúgy néztem még nissan primerát.
Kicsit túlárazottak ahoz képest hogy ugyanabból a hulladék utángyártói körből vannak az ő beszállítóik is mint minden európainak.És európában is gyártják őket.
Pl a Nissan odáig jutott hogy renault motorokat szerelnek bele.
1,7 TD opelek hulladékok és még nem is mennek.
Golf kanszni úgyileg egy ótvar kispórolt anyagú lábatlan utasoknak készült depressziós beleterű szeméthegy a legjavából.Van belőle egy csomó de általában szétfingott állapotban mert elhanyagolják.
Toyota még műszakilag jó is de menni ez sem megy nagyon teherautó és annak a beltere is teherautós.Én tuti öngyilkos lennék ha csak ezekből lehetne választani.Vagy gyalog járnék.
addig megy amíg tud. szeptember végéig van rajta műszaki
am. terben van az új autó csak az én pénzem faternál van kölcsönbe aztán megvárom míg ő is egyenesbe jön. Rohadt építőiparban állandóan megy ez a körbe tartózás
amúgy ezeket néztem:
opel astra 1,7 TD
vectra 1,7td
foslágen :D golf III 1,9
toyota Hi-ace 2,4 D
Én már meg sem vettem volna azt a bontószökevény rémet.
Normális gépet kéne venni ezt meg bezúzatni nem járni vele.
Szidod szegényt de ez még mindíg jár.Nem semmi gép.
én meg egy guruló koporsóval rohangálok :D FIAT
múlthéten kifüstölt a biztosíték tábla, soroksári úton felfort a vízt.
1hónapja futóműve csattog + kuplungja is szét van - alig lehet vele el indulni. Ja és 2 hete hengerfejes már az olaj és a víz is egyben van. Ja és ha beröffentem az 1300as diesel blokkot az ablakoknak 0,5-1cmes holtjátékuk van. Amúgy esőbe sem jobb ez az autó mint a motor mert itt alul ázol el xD
szét van rohadva az egész alja
Nyúlj be végre valameik zsebedbe oszt kapjad elő a gubát mert ez így nem okés....
Menni kéne de oan szar idő van minden nap, hogy az valami felháborító.
Felvettem a rendelését és írom is tételesen:
- Olaj 4liter Fuchs : 13.600 Ft
- Levegőszűrő : kb. 8000 Ft
- Gyertya (4db iridium) : 10.500 Ft
- Lánc : 30.000 Ft
Amint ezek összege a számlámra érkezik MÉG MA, akkor már holnap cserélem is és már JÖN IS A JÓIDŐ!
Ellenkező esetben csak jövő hét végére lesz TALÁN jó idő!
Köszönöm megértését Tisztelt (Fiatal) Don Hamon Serrano...
Gyorsi!
Nem érkezett még tőled a számlámra tőled....
Ha nem kell jó idő, akkor nem.....NÉZZÉL CSAK KI AZ ABLAKON...