Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd képet dobhatnál fel ról úgy is, hogy "markolod".... kicsit kétértelműre sikerült...
A gyári az kurvahosszú, de amúgy ez long version, tehát teljes felületen tudod markolni.
Májusi esső aranyat ér!
Elég szar időt mondanak végig...

Időjárás
JÓ REGGELT Minden Gixertársnak!
Milyen méretet rendeltél Tutis Mester? Ugyanolyan hosszúságút, mint a gyári?
Egyébként én is meghallgatom az ilyet, de csak akkor, ha tényleg nem ez a Rush féle monoton durva szar...(és boccs, ha valakit ezzel megbántok) , de ezek a Rush féle DJ-k olyanok, mint Picasso....bármilyen értelmetlen, csúnya szart festett az egy vagyon.... Hát nekem, ami szar az szar még akkor is, ha Picasso festette...

Tiestot már meghallgatom jobban...
Típusra kell rendelni, de van mindenhez. Még most jött meg, jövő héten lesz fent a vason, de nagyon pöpec cucc, tuti jó vétel.
Vagy én is öreg vagyok...?
Sosem vonzott ez az értelmetlen TÜCC-TÜCC zene....
Kimegyek a Gixerhez és össze-vissza rángatom a gázt, közben meg egy V2-es járhat alapjáraton...kb. ennyi ez a zene...
És én leszek DJ. GIXER & V2....
Szeva Tesó!

A rendelésnél meg kell adni, hogy milyen típusú mocira lesz és olyat küldenek...
De nekünk nem ez kell, mert ez nem a rövid, hanem a normál, illetve egy kicsit rövidebb...
Majd keresünk rövidet occcsóért...ami nem drága...
Má aszittem egyedül vagyok.
Nem vagy öreg Zoli!

Ezek a DJ.Rush féle hering bulik nekem sem jönnek be, és a zene sem.... ahogy elnéztem a vidiket itt több a bekokszozott, bebogyózott félmeztelen srác, mint az említett bikinis csajok...

Nekem a gimiben a baráti köröm, nagyon nyomta ezt a speed-es, bebogyózom bulikat és több hetes unszolás után lecsaltak a SÁRRÁNDI ilyen Rush buliba azzal az indokkal, hogy addig ne ugassam, hogy szar amég nem tapasztalom élőben a feelinget....
Lementem velük.....KÁR VOLT....
Hát köszönöm szépen, de nekem ezekből a bikinis csajokból egy sem kellene, de még betonozni sem otthonra....

Az egyik lány 5 perc alatt 3 srácnak kapta be a fejét, és 5-nek fogta meg csak úgy a tökét.... És izzadt, mint egy LÓ...
Ezen kívül ott vannak még a keményen bebogyózott, ki ha nem én srácok félmeztelenül összeizzadva....

Vili haverom úgy be volt bogyózva, hogy 1 órán át egy lépcső alsó fokán állt valami szörfözős pózban és kajakra kapaszkodott a korlátba....csupán azért mert Ő úgy látta, hogy mozgólépcső és várta, hogy felérjen...
Ezután nemsokkal verekedtünk, valami ottani HVCS-kel.... Eltört a szemüvegem és szétvágták a motoros dzsekimet...
KURVA JÓ BULIK EZEK! SOHA TÖBBET!
Felszívódtam.
Csehszlovákkal egyeztettem, ma akartunk menni kicsit motorozni, de az időjárás keresztbe tett.
Természetesen Önnek is szóltam volna...
Ahogy elnézem az időjárás jelentést, semmi jóra nem számíthatunk.
Dicsértessék!
Rendesen megvannak csinálva.
Ez mekkora, óriási!
Most pofátlanság lenne felhívni?

Szeretem, ha az emberek tartják a szavukat, odinak nem nagyon megy.
nem gyütt sömmi
Amelyikről szó volt?
Rápillantok a szemetesládára érkezett e valami gumcsi néked.
Én a helyedben azt a keveset már leengedtem volna.
Padre !

Merre van?
Napok óta se híre se hamva.
Biztos megint a misebor..............

Atyám, szombat-vasárnap mindkét napra jó időt szeretnék.
2.05 alatt legyen vagy legalább ne esen.
Legyen szíves Ön is fohászkodni.
Szomszédolok,csak vártam a pofádra!Edzés helyett lehúztam 3 sörit!Reggel nyolcra bent vagyok a nyilvánosházban!Wazze úgy jöttem haza,hogy 0.6 volt a hátsó gumiban!Olyan volt mintha sóderban mentem volna!
Nem alszol picur?

Bent vagy még a kupiba, vagy házhoz mentél?

Pattogtak az arcok!
Mi van majom?Nem volt ko?