Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még tré a lábam Nyomi!
Naná!
elvileg mi is ottvoltunk mármint a hotelbe. ide csak beszabadultunk. nemszeretem pestet, de akit láttam motorost az mindegyik kiaszott nagyot kerekezett..
Én a duna másik oldalát csípem.
Csak itthon a kertben gyorsulgatok.
Apró sarok telek 79 hektár.

Leo-t nem nézni kell, hallgatni hisz ő egy hangszer, sőt műremek.
egyékbént fentvoltam pesten osztálykirándulni. pest minden jó helyén ittam eyg sört ennyi megmaradt
jolvan mi lent leszünk balcsin szombat reggeltől. pécsről 4 en motorral meg jönnek máshonnan 6 an. megnézném a kipuffod ha lehet:D:D vagy te is ilyen divatmotoros vagy aki nem megy ki a szomszéd utcáig?:P (L)
Előkerültél Te pécsi lovas?

Még nem tudom merre megyünk, de péntekig letisztul akkor majd megírom.
Ace.Akkor mit szoljak én?Az ezredes még többe van.De a gixer filing leirhatatlan.Gixer forever.
csao Laca.Szép a vasad.A sogorod cimborám.Csak ügyesen a vassal.
A hüvelykújamnál 10 cm a tenyerem átmérője, a csuklómtól a középső ujjam vége 19.5-20 cm-re van."

Ez KB L-es de nekem vastag a tenyerem alsó része és a hüvelykujjamnál így ott pont szűk a kesztyű.Ráadásul ott van az erősítés is tehát nem olyan finom mint a többi ujjnál.Ezért szorít rendesen.Majd tágítóval megpróbálom hordani és valszeg nyúli.Ha neked vékonyabb művészkezed van nem ilyen tömpeujjú favágómancs akkor jó lehet az L-es is.
na mivan veled mánázser úr? hétvégén nem motoroztok balcsi fele?
Illene ma edzésre jönnöd, ha nem akarod mindig ezt a rossz sertésjelmezt viselni.
Köszi szépen! Igazából meg vagyok ám lőve kicsit a méretezéssel! A jelenlegi kesztyűm Shox,és ez L-es,de az ujjaim így sem érnek végig teljesen,kicsit nagy mondhatni! Nem tudom Alpiból mi volna az ideális méret nekem,mert ugye ahány fajta annyi méretezés..
L-re gondoltam,én,de ha azt mondod szűk szabású akkor nem tudom..
Igazából jó volna megpróbálnom egyet de a környéken sehol nincs olyan bolt ahol kapható volna ez a fajta! (tudtommal) Nem tudnál valahogy kéz méretet írni? Vagy tudom is én..
Amúgy pont egy fekete-fehérre fáj a fogam!
Szega Kykee!

Jól van, hozod a megszokott minőséget.
fujitsu siemens pocket loox n520 ELADÓ

Dobozba van tárolva új kora óta. Kb 1,5éves a mashina. Kb 2-3 hetet használtam. Karc & bármilyen hiba mentes. Nem használom így hát arra a döntésre jutottam hogy eladóm.
van hozzá egy 2GBos mem.kari. Töltőket is adom hozzá meg a gyári dobozt. VAn rajta Igo8 programm is.

i.á.: 25 ezer forint
vagy cserélhető D211 gumi garnitúrára esetleg hátsó motoremelőre + valamennyi rá fizetsz emelő esetén.

Ha egyéb infó vagy képek érdekelnek itt elértek:

kistuning5@citromail.hu
06-30-547-57-19
Megyünk tökös megyünk!
cííííííííjjjjjaaaa bébi

Jössz te magadtól is, ha nem játszik valamelyik kóbor angol csapatod.
Amúgy lenne kedved a hétvégén gurulni egyet?
Ööö a Jardine kintről van! Szerezni nem tudok,de tel. számot tudok esetleg adni,ahonnan én rendeltem! Ez az egyén szerzi be a legolcsóbban! 4 ajánlatot kaptam anno és az övé volt a legolcsóbb! (hetven942nullanulla22)
Sziasztok!

szevaaa speedbrada

http://youtu.be/qVS1sAla87U
Szűk mint a banyaluka de faja a kidolgozás.Majd kinyúlik vagy lecsapok a kezemből egy darabot.Engem idegesít a belebújás és a műanyag védő az oldalán.Nem engedi biztonsági okok miatt a csukló kifelé fordulását de meg lehet szokni.Ha kő XXL-es fekete-fehér passzolom neked olcsóban.
nemtudok róla véleményt, viszont lenne egy kérdésem mással kapcsolatban. kipufogód honnan van? esetleg tudnál még szerezni?
Hy Skacok! Lassacskán kesztyű vásárlás előtt állok! Alpinestars GP pro volna a kiszemelt! Kinek mi a véleménye róla? esetleg tapasztalat?