elvileg mi is ottvoltunk mármint a hotelbe. ide csak beszabadultunk. nemszeretem pestet, de akit láttam motorost az mindegyik kiaszott nagyot kerekezett..
jolvan mi lent leszünk balcsin szombat reggeltől. pécsről 4 en motorral meg jönnek máshonnan 6 an. megnézném a kipuffod ha lehet:D:D vagy te is ilyen divatmotoros vagy aki nem megy ki a szomszéd utcáig?:P (L)
A hüvelykújamnál 10 cm a tenyerem átmérője, a csuklómtól a középső ujjam vége 19.5-20 cm-re van."
Ez KB L-es de nekem vastag a tenyerem alsó része és a hüvelykujjamnál így ott pont szűk a kesztyű.Ráadásul ott van az erősítés is tehát nem olyan finom mint a többi ujjnál.Ezért szorít rendesen.Majd tágítóval megpróbálom hordani és valszeg nyúli.Ha neked vékonyabb művészkezed van nem ilyen tömpeujjú favágómancs akkor jó lehet az L-es is.
Köszi szépen! Igazából meg vagyok ám lőve kicsit a méretezéssel! A jelenlegi kesztyűm Shox,és ez L-es,de az ujjaim így sem érnek végig teljesen,kicsit nagy mondhatni! Nem tudom Alpiból mi volna az ideális méret nekem,mert ugye ahány fajta annyi méretezés..
L-re gondoltam,én,de ha azt mondod szűk szabású akkor nem tudom..
Igazából jó volna megpróbálnom egyet de a környéken sehol nincs olyan bolt ahol kapható volna ez a fajta! (tudtommal) Nem tudnál valahogy kéz méretet írni? Vagy tudom is én..
Amúgy pont egy fekete-fehérre fáj a fogam!
Dobozba van tárolva új kora óta. Kb 1,5éves a mashina. Kb 2-3 hetet használtam. Karc & bármilyen hiba mentes. Nem használom így hát arra a döntésre jutottam hogy eladóm.
van hozzá egy 2GBos mem.kari. Töltőket is adom hozzá meg a gyári dobozt. VAn rajta Igo8 programm is.
i.á.: 25 ezer forint
vagy cserélhető D211 gumi garnitúrára esetleg hátsó motoremelőre + valamennyi rá fizetsz emelő esetén.
Ööö a Jardine kintről van! Szerezni nem tudok,de tel. számot tudok esetleg adni,ahonnan én rendeltem! Ez az egyén szerzi be a legolcsóbban! 4 ajánlatot kaptam anno és az övé volt a legolcsóbb! (hetven942nullanulla22)
Szűk mint a banyaluka de faja a kidolgozás.Majd kinyúlik vagy lecsapok a kezemből egy darabot.Engem idegesít a belebújás és a műanyag védő az oldalán.Nem engedi biztonsági okok miatt a csukló kifelé fordulását de meg lehet szokni.Ha kő XXL-es fekete-fehér passzolom neked olcsóban.
http://youtu.be/6JnGBs88sL0
Apró sarok telek 79 hektár.
Leo-t nem nézni kell, hallgatni hisz ő egy hangszer, sőt műremek.
Még nem tudom merre megyünk, de péntekig letisztul akkor majd megírom.
Ez KB L-es de nekem vastag a tenyerem alsó része és a hüvelykujjamnál így ott pont szűk a kesztyű.Ráadásul ott van az erősítés is tehát nem olyan finom mint a többi ujjnál.Ezért szorít rendesen.Majd tágítóval megpróbálom hordani és valszeg nyúli.Ha neked vékonyabb művészkezed van nem ilyen tömpeujjú favágómancs akkor jó lehet az L-es is.
L-re gondoltam,én,de ha azt mondod szűk szabású akkor nem tudom..
Igazából jó volna megpróbálnom egyet de a környéken sehol nincs olyan bolt ahol kapható volna ez a fajta! (tudtommal) Nem tudnál valahogy kéz méretet írni? Vagy tudom is én..
Amúgy pont egy fekete-fehérre fáj a fogam!
Jól van, hozod a megszokott minőséget.
Dobozba van tárolva új kora óta. Kb 1,5éves a mashina. Kb 2-3 hetet használtam. Karc & bármilyen hiba mentes. Nem használom így hát arra a döntésre jutottam hogy eladóm.
van hozzá egy 2GBos mem.kari. Töltőket is adom hozzá meg a gyári dobozt. VAn rajta Igo8 programm is.
i.á.: 25 ezer forint
vagy cserélhető D211 gumi garnitúrára esetleg hátsó motoremelőre + valamennyi rá fizetsz emelő esetén.
Ha egyéb infó vagy képek érdekelnek itt elértek:
kistuning5@citromail.hu
06-30-547-57-19
Jössz te magadtól is, ha nem játszik valamelyik kóbor angol csapatod.
Amúgy lenne kedved a hétvégén gurulni egyet?
lázvanpartiba
szevaaa speedbrada
http://youtu.be/qVS1sAla87U