Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok!Jön a csabai különitmény?Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrráááááááá!Jaaaaaaa,engem nem is hivott senki!
Nincs cukorból.A hó fagyott halmazállapotú víz.Nem kéne ennyire félteni.
Egy perec jobban amortizál mint 10 év a havon.
csumi. visszatértem az élők közé. igy tartani a motort faszság. vagy ha már igy tartják legalább ne igy tegyék fel. ennyi eszük van.... veletek helyzet?
Helló D.

Pocokkal megnéztük ezt a gépet még ez év elején.
Bár ne tettük volna, lent van Kecskeméten a merkantil telepén.
Síralomház: gyújtáskulcsot 15 percen keresztül senki nem tudta benne elfordítani, elektronikája kibelezve, első gumi game over.
Értelem szerűen nem indul, nem tudják mennyit ment.

Egy szóval remek vétel lett volna.
Szega Áki Bácsi

Rendben van a vasárnap is , ha esetlel közbe jönne vmi akkor .

Hali!

Sajnos ez egy túra gumi, nagy csodát ne várj tőle.
Na ezekhez mit szólsz Tökös?
Komoly kis RAGADD-ozók...
Akkor csapjuk lefelé onnan mihamarabb...
Majd el kelljönnöd hozzám, mert otthon vannak szerszámaim és talán még némi anyag is, hogy feldobjuk....de legalább is lemérjük, ha mást nem is, hogy mi kellene oda...

Gibbon kezeim?
TE KOCSOG B.ZI MOTOROS HULIGÁÁÁN!

Szeva Töki!

Jó lenne mihamarabb letépázni...
Bazzeg nem éred el a gibbon kezeiddel? Az bajos Öcsém...
Szeeeva Tesóó!

Mi a szitu?
Tegnap a nagy mókázás után megfordítottam a rendszámtábla tartómat a Gixeren, így a kifele nyúló rész most befelé van, tehát kicsit bejjebb van most, mint volt....viszont így sem érem el szerintem kényelmesen a motoron ülve....
Mikor basszuk már le azt a csutorát a tiedről?
Brian ajánlott egy gumát, de most ebben a hónapban szintén nem jön össze. Szóval marad ez. Fizetésünk nem lesz több sajnos, de az árak emelkednek. Nekem itt a 12 000-es szerviz, biztosítás, önkormányzati adó. Ez így nagyon zúzós összeg. Fél fizetésem csak erre menne el most.
Tudom-tudom.
Még jó h Tutis kolega a sógor.
Minden rendelést neki adok le
Akkor próbáld fel azt is Öcsém....
De szerintem ebben is él az aranyigazság, az a legjobb amelyiket Te annak érzed... Akciók meg vannak bőven meg ott az Ebay is ugye....
Jójó a ruhán nem fogok és nem is spórolok és nem is szabad!
De azért már ha kiadok vmiért annyit akkor már legyen márkás tudjon is vmit meg azért nekem is tetszen
A Suomy nekem nem jó mert az állam mind1ikből kint van . Az Arai pedig drága
A Shoeit pedig még nem próbáltam
Meg az X-lite,meg a Schubert meg az összes 100e feletti sisak jó.
Nem rossz....
A Sharkot nem ismerem, nekem Shoei van ami szerintem kurvajó. Ami még tuti jó az az Arai..
Okosak is ezeket ajánlották.
Csak az a baj h én fehéret szeretnék csak abba meg nincs méret
L-es a fej méretem.
Sharkom van/volt .
Ezt néztem most akcióba 78e: http://fokt.hu/index2007_insid...
annyira ne sajnáld. én 16-al voltam kint 7végén és 2x majdnem eldobtam. 2.2 volt benne melegen szal az épp elég. nem is tekeretem nagyon, nem is volt nagyon döntve, és elég meleg is volt...
Szeva!
Már alig várom h mehessek
Még 1 pici van a járatásból, mert a balesetnél pont 1000-es szervízről jöttem haza .
De hála istennek , meg maradtam.
Nem tudom mekkora a fejméreted meg milyet akarsz de ezek nem rosszak, legalábbis szerintem, pláne ezen az áron.
http://imet.hu/
Remélhetőleg a motoroddal minden rendben lesz. Hidd el, hogy hamarosan megerősödsz. A motoron meg pláne. Velem is így volt. Most már odébb tudom tolni a Gixxer-t könnyedén.
Szeva Töki!

Na mi a szitu? Hogy állnak a csontjaid?
Mikor basszuk neki oda vállból az összes tüzet?