gsxr1.1 re való az biztos azon is volt de jó banditra is azt nem tudom hogy mi féle gyártmány ha küldessz email címet küldök telszámot+képeket a rendszerről meg a dobokról.
üdv! a srác aki faragja a gixert letolt mert lefényképeztem a titkos faragást, sőt a garázsába telefonnal be sem léphetek ezután. ő meg lefényképezi az én kawámat , pardon, csak a vázát, mert ez is át lessz variálva, de nem féllengőkar meg hasonlók, csak más ruhát kap a kilences. én megengedem neki szivesen hiszen nem titokban épitem. látnátok a mezőberényi fighteresek munkáit, na ott dobná el az agyát az ember. én is kiváncsi vagyok a végeredményre, de inkább arra hogy mennyire lessz motorozható a vas.
üdv! gixerőrült cimborám eladná 1.1-es gixerje hátsó felnijét , plusz van neki egy 89-es hátsó felnije is amire csak 160/17 gumát lehet felrakni.ő most faragja be a gixerbe a vfr750 félkaru lengővillát és a vfr800 hátsó felnijét.
Én is egy kicsit hasonlatos streetfighteresített 1.1-est 'hajtogatok'!
Kicsit félek még a tömegétől, 1-esbe nem tudom kerékre jönne-e? Gondolom ez gumitapadástól is függ..
A gépemen egy CBR 600-as hátsó idom van.
Nem lehet, az egész karbisort szétkaptam, kitisztítottam és hibátlannak találtam..
Közbe nyomozuk GSX-R-be való mikuni fúvóka után de örület hogy sehol se találtam egyenlőre. (Max márkakereskedésben 3 heti szállítással németországból...)
bocs,hogy nem írtam meg, csak egyben adom nem akarom hónapokig árulni darabonként.
az ár irányár.
köszi
94-es gsxr 1100-hez néhány motyó ha valakit érdekel ?
köszi
Váltód is van?
Ide jöhet a mutyi...
Lég-olajos 1100-esek leömlői passzolnak a banditára, ha jól tudom, vizesé már nem pálya...
Küldd a képeket, meg a telszámot...
Meg jó lenne tudbi, mire való:-)
Streetfighter lesz a gép? Kíváncsi lennék a végeredményre, ha készülnek képek róla betehetnéd őket ide a fórumba! :)
Igen, nem volt más megoldás, minthogy gyári légszűrő vissza, plusz kopott karbitűk cseréje, plusz fúvókázás..
Én is egy kicsit hasonlatos streetfighteresített 1.1-est 'hajtogatok'!
Kicsit félek még a tömegétől, 1-esbe nem tudom kerékre jönne-e? Gondolom ez gumitapadástól is függ..
A gépemen egy CBR 600-as hátsó idom van.
Sikítson aki tud lég-olajos 1100es gixer leömlőket, vagy bandit1200-re való rendszert (akra, joshi, etc)
Bandira szánom...
Hívhattok is: 30 8642123
üdv
Közbe nyomozuk GSX-R-be való mikuni fúvóka után de örület hogy sehol se találtam egyenlőre. (Max márkakereskedésben 3 heti szállítással németországból...)
A vizes blokkoknál is előfordul hogy 100 fok felett üzemelnek és nem forrnak.. Hogy miért? Mert túlnyomás van a hűtőrendszerben..