Mielőtt megijednél a villaszáraktól, 0.03 a kopás rajtuk, olajat nem engedik, és faszán csillapítanak. (Félbeszakadt a bandit projectem, ezért eladók mégis...) Gixnek majdnem mindene megvan. Karbisor meg pár apróság hiányzik.
Sziasztok hol lehetne 1991es gixxerre jó áron k&N szürőt venni?ha valaki tud egykét jó tippet azt megköszönném.A 37 centis Martin titán dobot a hétvégén tettem fel a gixxerre.Mindenkinek csak ajánlani tudom brutális.
Húú! lecseréltem az olajat, leszedtem az olajhűtőt is + a csöveket igy legalább nem maradt benne egy csepp sem a koszosból!
nem volt kis meló de megérte!
Negativ-------- Nem elég bele a 4 liter olaj!
Vennem kell mégegyet!
helooo,ha nemgond megszeretnem kerdezni hogy a mocidnak megvan kicsit emelve a hatuja?mert nekem is pont ijen van de mintha anak alacsonyab lene,remelem nemkerdesztem tul hujeseget:DD.koszi
Szeva ! Én csak Castrol 10w-50 es R-4 et, vagy mióta új neve van( POWER -1 racing 4T 10w/50)-et használok!
Ez nem hazudik,kurva jó! (Még az infúziómba ist ezt fogok kérni) Ez 12-14 eft körül van a neten a 4-literes kipóstázva! Járj utána! Szerintem pillanatnyilag a legjobb ár/érték arány!
Srácok! Nyugi nincs annak attol semmi baja,ha egy kicsit melegebb az olaj a kelleténél!
Nyáron az autopályán gangoltam végig 180-230 közt mikor megálltam 120 fokos volt az olajam!
Nagyon meg voltam ijedve mert azelőtt vettem az olajhőmérőt és nem is tutam hogy ez a hőfok egy SACS motornál normális üzemi-t jelent!
Milyen olajat használtok?
Speedimi-nek A Bandi 1200 még 2006-ban is lég-olajos blokkal jött ki! És nézd meg a hűtőjét,sokkal kisebb mint a gixxer-é!Akkor szerinted megbízható?Ha eddig bírták ezzel a blokkal akkor valamit tud nem?EZ 20-ÉV!Csak most lett vizborogatásos!
Köszi szépen ,tényleg szép motor.Egyébként eladó (A kék-fehér).az saját.A cuccok nem az enyémhez kellenek.Az ára 649000 ft .Hibátlan gyári állapot.Ha valakit érdekel írjon.sziasztok
Ez hülyeség,hogy felforr,ad le az annyi hőt,hogy ne legyen káros,különben meg besülne.És ilyet még nem hallottam.Sőt,ezek a blokkok,a lég-olajosok,híresek arról,hogy jól tuningolhatóak,és nehéz széthajtani őket.Szóval nyugodtan be lehet vállalni,semmi baj nincs velük.Ha olyan szar lenne,nem tették volna bele a Banditba is 97,(98?)-ban.Hisz a lég olajas gixxer gyártását 92-ben befejezték,utána jött a vizes,93-ban.
Nem szeretnék a világért sem beleokoskodni az olajos GIXXER témába,de én a CASTROL R4 10/50w -vel járok (mint az állat) és városi tötymörgésnél sem melegedett túl ! A Motorosdemonstráción 15km táv 1-es,félkuplunggal (7-8 km sebesség) !Ezt nem bírják a gyengébb minőségű olajok!Mielőtt szart tesztek bele,gondolkodjatok el az emiatti motorkárosodásokról és annak a javitási költségein!
Nem szereti a nyári lassú tötyörgést mert könnyen felforr...utoljára a "régi" blokkos banditokban volt ilyen blokk.
Szerintem jobban bevált a vízhűtés...
Mindenesetre az én hozzászólásomnak is látszik a dátuma.
Ha kell hívjatok;-)
Üdv: Kakukk