Ja és még annyit, hogy az én öcsém is Gergő, valahogy rá sem lehet számítani soha semmi komoly dologban. Lehet átok ül ezen a néven , az biztos ha fiam lesz egyszer nem adom neki ezt a nevet .
Pohi, jó a következtetésed, anno az öcsémmel ketten akartuk csinálni és ő Gergő, én meg Dani.
De aztán kiderült hogy nem lehet rá számítani, viszont az egyik legjobb barátomnak nagyon tetszett a koncepció, és ezért vele csinálom - ő ugyan nem Gergő (hanem Emőd), de egyéb előnyös tulajdonságai miatt elnéztem neki ezt az apróságot!
A név viszont maradt.
Bocsi, hogy idepofátlankodtunk a topicba, csak itt jött fel a téma. Amúgy R1-re kell majd a bukógomba. Danny pedig a Danger motorosboltban dolgozik ill. bocsi Danny üzemelteti.
Srácok..jó a bukógombás megoldás de ha 1,4-ről van szó akkor bukócső....
Hol dolgozol, hogy tudod a bukógombák árát....csak mert soroltad???ha nem vagyok indiszkrét....
Mert én szalonban dolgozom...úgyhogy ha kérdés van szóljatok...Szívesen segítek
Egy kis mocizásnak is jó meg legalább szétnézek a boltban. Láttam oldaltáskát is nálatok sportmotorra valót. Arra is kíváncsi vagyok élőben mit mutat, hogy nézne ki a mocin mekkora. De ez még arrébb van. Az viszont már rág meg akartam kérdezni, hogy a DANGER boltnév abból indult ki, hogy van egy társad ugye. DAN(iel)GER(gő) mondjuk?
Remélem nem db.-ja hanem egy pár . Na ezt a dolgot még meg hányjuk vetjük. Jól néznek ki, tetszenek. Úgy szeretném megoldani a dolgot, hogy mikor megvan a vas és épp nem melózok te meg igen akkor felugranák a mocival és fel is raknánk (szerintem ez márciusban lesz, anyagilag és időjárásilag is akkor lesz jó). Mindenképpen kellenek, visszatérünk még rá.
nem várhatok!
De aztán kiderült hogy nem lehet rá számítani, viszont az egyik legjobb barátomnak nagyon tetszett a koncepció, és ezért vele csinálom - ő ugyan nem Gergő (hanem Emőd), de egyéb előnyös tulajdonságai miatt elnéztem neki ezt az apróságot!
A név viszont maradt.
hívlak inkább
Ezt most nem értem... mi ér bele a villába?!
emelőszememhez kell, mert ki kell alá pár darab alátéét az egyik oldlara, mert így beleér a villába.
szóval nincs! :o(
Bocsi, hogy idepofátlankodtunk a topicba, csak itt jött fel a téma. Amúgy R1-re kell majd a bukógomba. Danny pedig a Danger motorosboltban dolgozik ill. bocsi Danny üzemelteti.
És mire?
Hol dolgozol, hogy tudod a bukógombák árát....csak mert soroltad???ha nem vagyok indiszkrét....
Mert én szalonban dolgozom...úgyhogy ha kérdés van szóljatok...Szívesen segítek