minden új jármű az első évében bukja el a legtöbbet . Nekem is kináltak fél éves Gsr -t 150 000-nel kevesebbért , de annyit meg ért hogy szűz gépre ülhettem , dody 450-et " bukott " , de szerintem ő túl lezserül botolta el , és ez pláne beszámitásnál van így . ezt én az autó csereberéimnél tapasztaltam , az meg az abszurdum volt hogy kp-és vásárlásnál megint hátrányba kerültem , na ezért döntöttem úgy mikor a mocit vettem hogy legyen hiteles mert kiszámoltam hogy az így kapott 200 000 ftkedvezmény betakarja bőven a kamatokat . a gép ára nekem 1 710 000 volt a 1 890 000 kp-és ár helyett , szerintem mindenki így döntött volna , ja és a 0 % hoztam el , így a zsé nekem kamatozik tovább ezzel is enyhítvel a hitel kamataimat . így nézve már nem is olyan tragikus az az első évi " bukás "
Két hete van meg a kicsike és már 2300km felett vagyok.
Valahogy nem akaródzik leszállni róla
Bár ma 4x is leállt alattam, meg is ijjedtem, de kiderült hogy az alapjárat alacsony. Holnap beugrok a szervízve beállíttatni.
Csak az a benyó ne lenne olyan drága...
Kykee, régebben olvastam hogy van cimbid aki pufót csinál GSR-re 40 ropiért. Ez aktuális még?
ááá kapja az ívet rendesen!Nem azért van hogy álljon!Jó piszkos meg véres!Néha már sajnálom annyit megyek vele!Ma a K.K.val versengtem de az mégis csak 1000es,de jót csapattunk!
már 25k van benne
Mizu?
Vidéki vagy?
Mi a körzetszámod?