Maci, ha helyi vagy, nyugodtan ajánl éttermet!
Én csak körülnéztem a neten, ott még nem voltam. 2006. októbertől érvényes étlap alapján egy kicsit drágább az átlagostól, de főételt simán kapni 1500 körül. 2000 felett meg nagyon kevés kaja van, de azok így látatlanba is megérik......
Mondom, nekem mindegy, de szerintem ezzel nem lövünk mellé. ÉS kb. fejenként max. egy ezressel kerül többe, mint az otthoni III. osztályú hely.
furcsa váltás, de teljesen megértelek! mármint az álmod tényleg gyönyörű, majdnem olyan szép, mint a gsr, utat viszont tényleg jobban tör
száguldozni meg azzal is lehet...hogy tovább ne mondjam
Ki akar kanyarodni?
Ekkora monstrum csinál magának utat!
A gixxi nagyon jó motor,de nem túrázásra való!Ő a versenypályára termett,meg nem az én 190 cm-emhez,hanem a japó méretekhez szabták!
No meg hova száguldozzak 300al!Nem akarok poszt humusz lenni!
lenne egy olyan kérdés: ma butiminos aszfalt úton az első kerekem egy enyhe S kanyarban elégé megcsúszott ... sajna a gumim mintája bordás és mikor néha döntöm mint ha nem olyan lenne sőt sztem rosszab az a gumi minősége mintája miatt ... szóval szerintettek a gumi vagy hideg volt az út ? (ma 4 felé)
A mátrai irányt most nem javaslom belevenni ebbe a túrába.
Ígyis majd 11 órás a táv!
Ha tud valaki normális kajáldát a Hortobágyon akkor ehetünk ott is.
Ellenkező esetben kénytelen leszek én keresni valami alkalmatosságot.
Várom a javaslatokat!
na szevasztok embörök,
ezer + egy éve nem jártam erre.
most is csak be üvöltök, hogy sevasztooooooooooooook.
sajna nincs időm erre jönni, álandoan motorozok :-)))))
na persze ez nem igaz, hanem dógozódok de a hétvegeken megy a gurgula
minden kedves topik lakót üdvözlök és mindenkinek minden jót kívánok: rece bácsi
Az biztos, hogy jó hely volt régen, de holnapra többet tudok mondani.