Naa azért ez sem lóverseny. 66 kilóról indultam ami most 69.Sok váladék jön a tüdőmből, ami jó! Naponta 2-3 órát tudok naggyon pianóban tevékenykedni. Minden nap 1mm javulás, fekvés, ücsörgés és folyamatos rehab meló. Robogóval már mentem a telken, a nagyra csak felültem.
Sziasztok,
Megvettem a mocit, nagyon szép élőben is, sajnos a tankon nincs karcvédő, emiatt van pár karc rajta, de mivel festő üzemben dolgozok, akár orvosolni is lehet majd a problémát
Erre a (rögös) útra léptünk, teremtünk. Az önellátást választottuk, lassan, ügyetlenül, sokszor ösztönösen de tesszük a dolgunkat együtt a gyermekekkel, földanya szolgálatában.
Igazság gondolataidban. A borsó virágzásra, kukoricára (sajnos idén nem tudtam vetni ) burgonyára (balatini rózsa, hópehely, dezire ültettem) nagyon nagyon remek a friss áldás.... Illetve após őszibarackfáira és szőlőtőkéire (na az a legfontosabb.hogy Legyen booor) Cukkini és a többi fóliások is szépen növekednek.
Jó pihenést legények
Mai ténykedés. Dakaros matrica felhelyezve
Tudok örülni mindennek és van akarat , csoda jóóó minden . Ezt nem szabad , csak így felfogni .
Valójában van baj bőven ...................................semmi nem úgy alakul ahogy kellene ..............