Köszi a motyó transzportot!
Mit kaptál kormánysúly alatt?
1. Fekete súly
2. Hengeres távtartó, ami kb. 2 cm hosszú és az átmérője akkora, hogy éppen belefér a kormányba.
3. Hosszú csavar
Ha ezek mind megvannak, akkor az a "gumi biszbaszt" tedd vissza a kormányba!
Told be, úgy hogy a távtartó is szintbe legyen a kormányvéggel.
Tedd oda a súlyt és a csavarral húzd meg!
Ennyi!
Ha gondolod, nagyon szívesen felszerelem őket neked!
Először is köszi Laca a kormánysúlyt és természetesen Kykee tesónak is!
Viszont bakker,hogy a rákba kell berakni?Az lehet,h elhagytam a menetes részét v becsúszhatott a kormányba? (mondtam,h nem vok 1 müszaki szaki)
Negatív hozzáállás!Persze,hogy ott leszel,mert nem leszen kesztyüd és lemaradsz egy jó kis gurguláról!Nos egyből 2 érv hogy elgyere!de ha akarsz még egyet akkor tessék:ÉN!
Tesóka bármikor kölcsön adom ha kell és én épp nem megyek!Nagyon jó volt szombaton hazajönni abban a rohadt nagy ködben,mert egyáltalán nem fázott a kezem benne és még izzadt is!
Egyébként a Nívonál lehet kapni potom pízért!Kőő neked mert akkor heggesztek egyet azt mikor tali átnyújtom neked!
Tegnap asszonkával voltunk a motorkiállításon. Igazából felültem jópár motorra, de legjobban a BMW K1200R tetszett. Nagyon jó kis gépnek tűnik. A kiállítás nem volt nagy durranás. Talán több motorra számítottam, v. nem tudom. 4 GSR -ből 3 tetszett, egyet nagyon elkeféltek a sok karbon mintával. Megnéztem a B-Kinget is, sőt még ültem is rajta. Átnyergeltünk a Harley -khoz. A menetdinamikai katasztrófa jelző, lehet hogy tényleg nem hiába lett ráaggatva. A váltót kezelni szinte lehetetlen lábbal, mert valami elem belelóg, így eléggé ó lábúnak kell lennünk ahhoz, hogy kezelni tudjuk normálisan. Mellettem egy ifjú titán majdnem eldőlt egy kb. 5 millás vassal, mert az idióta behajtotta a támaszt.
Sok 30kg -os egyént láttam felülni Hayabusára. Ilyenkor mindig jókat kuncogtam magamban. Néztem bukókat és egyéb ruházatot is. Amit hiányoltam az a motoros kiegészítők voltak. Sehol nem láttam pl. markolatfűtést. Téli kesztyűből is elég sivár volt a felhozatal. Mindenesetre, Kykee kesztyűje tetszik eddig a legjobban.
Vigyázz magadra!Engem nem is kell követni!De ha a nyomsávomban jössz akkor lehet egykéát dologban hamarabb ráérzel,mint ahogy azt mondanám!Ezt mondtam Blacknetnek is és felkapcsolták nála a villanyt a jobbkanyart illetően!
Köszi a motyó transzportot!
Mit kaptál kormánysúly alatt?
1. Fekete súly
2. Hengeres távtartó, ami kb. 2 cm hosszú és az átmérője akkora, hogy éppen belefér a kormányba.
3. Hosszú csavar
Ha ezek mind megvannak, akkor az a "gumi biszbaszt" tedd vissza a kormányba!
Told be, úgy hogy a távtartó is szintbe legyen a kormányvéggel.
Tedd oda a súlyt és a csavarral húzd meg!
Ennyi!
Ha gondolod, nagyon szívesen felszerelem őket neked!