Igazat kell adnom!
Én jól érzem magam a GSR-en is, minden percét élvezem! Ha nem jelenne meg a brutál nagytestvér, maradna az Istennő! De megjelenik.....
A képen a dátumot ne nézd, tegnap lőttem.
Jól mondod, kinek a pap, kinek a papné, nekem a lánya.....
Az a motor, ha feltűnik egy visszapillantóban, megijedne a sofőr.....tiszta agresszivitás az eleje, a menetteljesítmény, nyomaték biztos pazar lesz.
Ami nem tetszik, az a fékolajtartály és a trombita kipufogó! De biztos lesz megoldás! Formailag amúgy majd" minden bejön rajta. Előbb-utóbb úgyis nagyobb gépet akar az ember, és ez nagyon ütős!
Kettőig voltunk, "szerencsére" jól eláztunk. Utána volt egy kis biliárd, amit ma folytattunk csekélyke 6 órán át.....a B-Kinget sem lesz egyszerű bemagyarázni, hát még itthonra a biliárdasztalt.....
Mindjárt küldöm!
Meddig voltatok kint?Húha a mamihoz sok sikert kivánok!
Azért ne így közelítsd meg,h nélkülözhetetlen!Szerintem igérd ge neki azt a szép bordó átépített Hgold!
Így tutti befutó vagy!Szerintem
Voltam kint szombaton a kiállításon.....tetszett, kivéve a tömeget és a közlekedést.
Meg lettem erősítve a B-Kinget illetően! KELL! Most már csak valahogy az asszonyt kéne rábeszélni..... Valahogy be kéne bizonyítani, hogy nélkülözhetetlen az életünkben.....
Syrus, írj légyszi egy email címet, ahova eltudok küldeni a kislányodról egy képet! Jól sikerült.
Én nemsokára megyek!
Várok még egy kicsit,hogy melegedjen!