Tudod Morzsi az a gríz hogy nem mi felejtettünk el melózni,szerintem pont a magyarokra nem jellemző ez!
De megbaszhatná az a mocskos éhes banda GLOBÁLIS szinten a szeretett anyukáját....hogy ilyen mértékű "gépesítés" mellett...hogy fűtére pl 1 kanyit se kéne költeni...mert a föld ellátna minket mindennel ami kell!
És mégse....mert pár éhes köcsög....szívja mindenki vérét.....de hova a jó anyukba teszik azt a sok "uzsorát" amit leszakítanak rólunk Ez itt a kérdés
Tudom sokat nem segít....de nagyon sajnálom
25 év kemény meló után most először nálunk is rezeg a léc....termeljük a közel 0-át
Köszönjük Emese...vagy Viktor?..nem is emlékszem
Gini-Gini te már sokkkkkkk vagy nekem
Többet "pofázol" vissza mint az asszony szóval a szexet inkáb kihagyom....veled
De majd szombatonként kivisszük a sörös rekeszeket...és LACIBÁCSI oktatást tart
Egy picit elöbb kezdtem min te...BÁR ELISMEREM Te vagy A DR-GINI És imátkozunk Szentenre....felé...szerény birtokod irányába
"És vannak azok amivel még mi egyszerü halandók is tudunk mit kezdeni?vezetni?tankolni?fentartani?néha javítani?"
Mi az, hogy MI?
Ha valamit javítanod kellene az autódon -és nem egy fékbetét cserére gondolok- akkor te csak állnál mellette a fejed vakarva...vagy a tököd vakarva.
ÉN meg tudnék mit kezdeni vele, elkezdeni diagnosztizálni az autót...legyen az motorikus vagy elektromos probléma.
Mondtam, hogy egyszerűen szerencséd van még azzal a kocsival....vagy nem használod.
Dr Gini-baba-érted mi a faszról dumálok?akkor minek is kell ezt a dolgot szarrá rágni
Vannak K-jó és drága autók...kurva nagy fentartási költséggel
És vannak azok amivel még mi egyszerü halandók is tudunk mit kezdeni?vezetni?tankolni?fentartani?néha javítani?
Szóval bekerülsz a Fruttika mellé
Én már látom
De azért csípem kis okos búrádat
ide figyuz TE....TE...Próba GÖRÖG
Mit is mondtam mikor kiszáltál aranyos asszonykád lányos 3-ajtósából?
Hogy a szemed hez fényezted az a nőcis vasat?akarom írni tünci-münci kis autót?
Kihozzátok belölem mindig az ÁLLATOT "EZT KELL CSINÁLNYI EEEEE
Egyébként CSÍPEM A BÚRÁTOKAT.....DE MEHETTEK A PICSÁBA...mert valentin -napra még egy csokor gazat se küldtök nekem........ezért férfivá avanzsálom a Fruttikát...én már tudom
Ez de komoly
nem taláákoztunk legalább egy éve, asse tudom mi van veled (nem olvasom a hegylakót) De ha szarba vagyok van egy vödör önbizalom, amit belémtöltessz
Talán azéé esik különösenjól, mert erre abszolult nem számitottam, köszi
Gini-Gini
Tudjuk te NEM alacsonyodsz le ilyen népi szarok mellé-alá
De nagytudásúúúúúú mindentudó Dr-unk
Azt mi a faszért nem írod...hogy a híres csodák mikor 2 csavart kell meghúzni az is 200 000-er?
Hogy a többiről ne is beszéljünk...és romlanak a csillagos...proppeleres járgányok...sőt még a karikás vacakok is.....csak győzze a paraszt fizetni
Meg milyen autó az ami egy helyzetjelző kiégése kapcsán autómentőn landol?hagyad má magad DR-nagyonokos Gini
lecseréltem a bítlimet sokak örömére?az meg Mi Manka?
Itt vidéken a bilit-bilinek mondják...és ha televan kiürítik...nem cserélik hol is van itt válcság?
van aki aszondja szart vettem,van aki isteníti