nem...más a szitu
maradok a Vectránál...van jobb-van szebb...de egy ilyen képességüű parasztgyereknek mint én tökre ideállis az autó
Nem is kéne se ML-se A-6,se Q7....mindenki hozzám járna kölcsönkérnyi
meg ide?parasztországba?ezekre a kibaszott jó utakra...bőven jóóóóóó 2005-óta van nállam,SEMMI NYÜGJE! nem volt nekem ez a fontos...meg a nyári 5 literes fogyasztása...ami télen felmegy egésszen 6-6,5 liter ig
Jah és nem pont Matíz méret mert 1450kg
phüf na ne a 2,2 láncos, automatic, 153paci a igazi és elnyűhetetlen, nem is adom
Te hűtlen Pusti megválsz tőle Mit veszel helyette DICIÁT viselkedj mert kizárunk a melegből a hidegre és mehetsz vissza pinát nyalni ! (Elnézést Tenyérnyi Hugyos Húst ! :) )
Köszi
Sziasztok
Vannak jelek amik arra utalnak, h 40 körüli nem dohányzó, munkájára igényes "szakemberre van szükség. Meglátjuk merre hova és mennyiér vezet az út tovább
én is megcsináltam a DAF-ot
szívtam kint a ------------------szokban,és a nagy munka igéretek mind elolvadtak
bár ez a baszott hó tünne végre a picsába
Egyébként SZUPER 7-VÉGÉM LETT VOLNA
Pénteken egy "vad" Oroszlánnyal
Szomb-Vas...meg egy érzéki Tihanyi lánnyal töltöttem az időmet Jóóóóóóóóóvolt
De basszátok meg a szívem még mindig 1 valakié
Aki...bár enyém a világ ha velem van .....de mégse vagyunk 1 ütt
Szevasztok vagányok és lányok Gini-Fruttika
Ma nagy örömöt okoztam Gr-barátunknak...hozta is a családot rögtön....hogy mit ülhetett végre egy NORMÁLIS-autóban ki se akart igazán szálni hozta a családot...idézem...gyerekek megyünk VÉGRE egy JÓ Autóval is a telekre Krisz örülök hogy örömöt okozhattam
Henti az gázzzzzzzzzz bazze de ez van "ügyes gyerek vagy megoldod 1-2 a dolgot...reméljük
Para!hozhatod a 8-kilót-de 2x kell fordulnod és a tied a vas
Sziasztok
Én a hideggel idáig is elvoltam, most meg már lassan szünni fog
Viszont azzal nehezen bírok el, h hipp-hopp munkanélküli lettem
Tegnap meló végén közölték velem, h az üzlet költségvetése nem tudja kitermelni a munkabérem, ezért viszlát
Ha valaki tud melót szóhatna köszi előre is
maradok a Vectránál...van jobb-van szebb...de egy ilyen képességüű parasztgyereknek mint én tökre ideállis az autó
Nem is kéne se ML-se A-6,se Q7....mindenki hozzám járna kölcsönkérnyi
meg ide?parasztországba?ezekre a kibaszott jó utakra...bőven jóóóóóó 2005-óta van nállam,SEMMI NYÜGJE! nem volt nekem ez a fontos...meg a nyári 5 literes fogyasztása...ami télen felmegy egésszen 6-6,5 liter ig
Jah és nem pont Matíz méret mert 1450kg