Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uraim. December 17-re összehívom a GSR baráti kör éves találkozóját. Kérem, hogy a résztvevők listáját jelezzétek.
1- Maci+né
2. fndi + ?
módosítom, dec, 17 szombat.
Uraim. December 19-re összehívom a GSR baráti kör éves találkozóját. Kérem, hogy a résztvevők listáját jelezzétek.
1- Maci+né
2.
...de abból is a kisebbik !
most max olajoshal
Vagy egy rövidebb Velencei-tó? Vagy Szardínia?...
vasárnapra gondoltam egy szép Mátra látogatást kellene tenni, de így most egy kissé elbizonytalanodtam
Jó Reggelt !

Ázunk -fázunk már mi is

nekem most van: esik az eső

és e máris 2
...1 rosszzz szavatok nem volt ma !
Me pirosban jobban teccet a tulajnak.
ugyan hányszor volt törve..... miért is piros a tank két oldalán az S betű?
Én letettem a gépeket , kipihenik magukat tavaszra ...
Péntekre talán egybe lesz , addig marad a hajnali motorozás 6 fokba
Alakul akkor , mostmár ...
Jóestét hőgyek úrak
Simán karosszérialakatoltam az ótómat , mikor rájöttem, h ez nekem nem megy -eltelt 3 óra- átvittem a karosszériás cimbihez
Jó Estét !

Olcsó GSR 600 !
Szuper, köszi!
Hűtővíz cserénél meg is ejtem. :-)
Köszi mégegyszer is a segítségeket.
A VSS-t ki kell szedni (egy csavar), majd a kuplung bowdent ki kell akasztani aztán a burkolatot tartó csavarokat kiszedni = fedél lent van, mögötte sok az olajos trutymó..... kitörölhető, kimosható
én meg tudom mutatni az én motoromon hol van
Oké, köszi.
Mondjuk a hűtővíz szint is minimumon volt, kiszedem belőle és teszek bele újat. Nem egy nagy idő és annyit megér, hogy télen ne fagyjon szét. Az a baj a garázs nem fütött csak fedett minden oldalról.

még 1 kérdés: A lánckeréknél elöl össze szokott gyűlni az olajos kosz. Azt onnan hogyan lehet kiszedni? Mit kell hozzá leszerelni vagy csak rongyal kitörölni?
nem annyira szokás kérdése....
leveszed az legalsó vízcsövet és kifolyik (olajszűrő mellett, hőcserélő ez van a legalacsonyabb helyen...asszem

összesen 2.8 liter van a rendszerben... nézd meg mennyi jön le és akkor tudod mennyi maradt benne... ehhez mérten okoskodj a töménnyel
Sziasztok!

Téliesítettem a motrom. :-(
vettem mintát a hűtővízből és csak -9 fokos.
Az nem biztos, hogy megfelelő télre nem? Úgy döntöttem inkább lecserélném.
Hol szoktátok ti leengedni?
Betöltő nyílás tudom, hol van :-)
jó reggelt
Jövőre? MÉG IDÉN!