Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az est!
Sziasztok!

Érdekelne az őszinte véleményetek a Motoros Akadémia képzéseivel kapcsolatosan. Az a helyzet, hogy a GSR-hez kaptam egy ajándék vouchert, ami egy egynapos képzésre jogosít fel, de bármelyik másik tanfolyamukba is beszámítják 20e forint értékben, a maradék 25 ezret pedig üdülési csekkel tudnám pótolni.
Konkrétan a "Tempó" képzésre gondoltam, ami 2 napos és elmondásuk szerint a már némi tapasztalattal rendelkező motorosknak szól.

Az érdekelne, hogy tényleg jobb motorosként távozik az ember egy ilyen tréningről vagy csak egyfajta benyomást kap. Illetve az internet korszakában tudnak-e egyáltalán tényleg újat mondani. Nem egy oktató videót néztem már meg többször is (pl. Keith Code: The Twist of the Wrist), ill. könyv formájában is megvan az említett "mű".

Ott azért már elég sok mindent megtud az ember a motor irányításáról, arról hogy hová nézzünk, a helyes fékezésről, gázkezelésről és ívválasztásról és sok egyéb más dologról.

Szóval ennek fényében lennék arra kíváncsi, hogy megéri-e vajon nekem, vagy többet fejlődök, ha kimegyek pl. egy kakucsi pályanapra?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv

Peti
Üdv Hentes!
Na, azt sajnálom, hogy még látni se fogjuk egymást...
Rég volt már az a Stex Alfrédos összejövetel.
Idő jónak mutatkozik, esőt nem mondanak , de ha esne akkor is megyünk.
Széles utat!
Pont úton leszek Eger felé
14.00-kor (meló után) indulok Bogácsra a 3-ason. Ha minden így marad, akkor még látni se fogjuk egymást
Idő milyen lesz néztétek, vagy lesz amilyen lesz mentek
Akinek van még kedve jönni a GSR-es csapatból, azt azeretettel látjuk.
Szombati túra program:
Eger – Sirok – Ószajla (Attila kurgán) - Pétervására – Istenmezeje – Cered – Salgó vára (gyönyörű panoráma!) – Salgótarján (ebéd) - Pásztó – Szurdokpüspöki (Szent kútnál pihenő) - Gyöngyös – Parád – Eger (visszaérkezés kb. 16 30 kor)
Vasárnap pedig Húsvétolás!
Szevasz Tybee!
Első körben, szombaton reggel 8-kor indulunk Pestről. Hét közepe felé felhívlak és pontosítjuk az időpontot, a hely az jó lesz.
Addig is széles utat!
léptem
Hát mert rövid a kezem.
És azt nem tudom meghosszabítani
jogos
lehető legjobbkor jött ez is most van szétszedve akkor most érdemes osztán 100ezer km-ig oké
jót olcsón...majd
holnap közepes lengéscsillapítót nézzél nekem,ne olcsó szart de ne ilyen 40ezrest/db
inkább mint a másik ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
hajrá Jerzy...
te is kis betűvel írod...ezért mertem én is
na mi van nézitek a párbajt
Ma én is mentem egy picit 1-2 szomszéd lázad is,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,pedig nem is húúúúúúzzzzzttttttaaaaammmmmm neki
A Parát azt nagy betűvel ha kérhetem,,,,,,,,,,, Jó estét Mindenkinek
Interspárba melózhat,ottszoktam látni huzamosabb ideig parkolni ahátsó ki-be járatnál
van még Érden GSR,szoktam hétköznap látni...de hogy ki az
akkor benéztem
most néztem 15.06kor hívott a para,akkor itthon voltam már kb fél órája...
1/2 három körül láthattál

negyedikbe gurultam át az alagúba...másodikba az igazi
Időcsabdában vagyok folyamatosan , a cilindert +ismertem
ráérek,nem sietem el a dolgot....de szerencsére fájni már csak este szokott az már valami