Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Tegnap Hoi felcsigázott - a jó idővel! - úgyhogy ma elő is vettem a Hondát. A beöltözés nem ment egyszerűen, sajnos az új csizmát nem tudtam felavatni, a szar lábam nem akart még belegörbülni...
Szóval a jó fél óra tapasztalata:
- Kva óvatos fejjel is lehet jót motorozni
- Azt hittem a jobb lábamra csak a hátsó fék miatt lesz szükség, hát nem. Megfeledkeztem róla, hogy megállásnál arra támaszkodom.
- Az autósok MÉG nem látnak: egyszer bekanyarodtak elém, egyszer megfordultak előttem és egyszer kaptam a szokásos leszorítós előzésből. Mindezt alig forgalomban és természetesen nekem kellett korrigálni, hogy ne szívjak.
- Lámpánál már észrevesznek, ott páran le is húzódtak
- Jó volt inteni más motorosnak

Szóval bárki motorra pattan, nagyon nagyon óvatosan és türelemmel a gázmarkorlat felé... Nem (csak) az aszfalt és a télből adódó rutintalanság miatt, hanem legfőképpen az autósok miatt.
..jóóóhogykellllllll!

soha nem lehet tudni ...
Télleg kell?Mert odaadhatom
Majd nekem adod tartalékba

...nem csak kapni , adni is öröm !
Hehe,én is elhagytam az enyém egyik felét.Szal nekem is van egy,nemveszed meg tölem?
Sziasztok, van egy eladó GSR kormányvégem (a másik felét elhagytam) 3 ezer forintért, azaz a gyári ár feléért, mert 12 ezer körül adják párban
Jo(reggelt).
Azt hiszem kipihentem magam.Lekéne takaritani a vasat,de olyan joidö van. . .
Ne beszélj hülyeséget .
Hello mindenki ! .....
Szép napos időt
Jóóót
Jóóóóóóóóóóóóó rrrrrrrrrreeeeeeeeeeeggggggggggggeeeeeeeeelllllllllllllltttttttttttttt
szerinted ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Téged vagy az arcképed ?
engem mennyiért tennél rá?
Több
Jabocs
Az én vagyok, nállam van a korona

mennyi az annyi
nehogy így járj,,, http://youtu.be/Q5Nzmug6kz8
egy Japán tolmács csinálja az írást!nem bízok a matricásban ,azt azt írja japánul,hogy kúrjatok seggbe,akkor mit csinálok,ha rám jönnek a Jakuzák,,,,,,,,,,,,
lesz benne pici fehér is ,,,,,,,,