Mögöttem már van pár év gyakorlat..... és -még ha viccesnek , valamint nagyképűnek is hangzik- már tudom, hogy mit mennyire lehet és kell meghúzni. Persze a nyomatékkulcs pontosabb eszköz, de annál azért nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy új csavar esetében és új menetek esetében határozták meg.
Kellő gyakorlattal rá lehet érezni, meg kell tudni, hogy mekkora, milyen csavar és mibe történik a meghúzás.
Akinek ez nincs, annak mindenképpen biztosabb megoldás a nyomatékkulcs.
Szijja, sziasztok
Ezaza motyó, amit neked a Szabiék szereltek be tavaj mer +nyerted engem visztont ez érdekelne ha jól értesült vagyok 40 körül van az ára, eccer valamelyik parkolóba összevetném a Tiedét, v Oldibáét az enyémmel , ha annyival jobb akkor csere
Hello mindenkinek.
Aki szerelő tipus közületek annak van otthon nyomatékkulcs?(elnézést akinek a kisujjába van a nyomaték)
Bár gondolom azért egy ilyen spéci mocinál elkell!
És ha igen akkor milyen határokon mozog a tietek.
Szerelés alatt gondolok lánkerékcserére,féknyerek felszereléshez,villaszerelésre.elsőkerék beszereléshez stb...
mert már szinte a féktartály fedelét is nyomatékkulcsal kell meghúzni persze a hengerfejet még álmomban sem szeretném meghúzni mert annyira nem szeretném szétkapni a gépet mert akkor már az isten is megb......a.
Milyen márkát mennyiér és milyen határral rendelkezőt ajánlotok?
Gsr 600 ast szeretnék még nincsen de nem sok idő és lesz.
Minek nekem nyomatékkulcs ha még motorom sincs na ez jó kérdés de már am. is akartam egy normálisat és most hogy veszek motort legalább egy hozzá megfelelőt szeretnék.A háznál elfér enni meg nem kér!A VAN-tól nem kell féni!
(jól tudom hogy minden nyomatékkulcs mikor eléri a beálított nyomatékot akker kattan egyet?)
apropó ha valaki tudna küldeni linket hogy hol lehet megnézni vagy letölteni a gsr 600-nak a használati útmutatóját vagy nyomatéktáblázatot vagy robbantott ábrát azt nagyon megtudnám kösszöni ja még annyit hogy bixenon szett akinek van az mennyiért vette és hogy milyen tipusú izzó megy a gépbe? a válszokat előre is köszi
csövi
no miccósz
Üdv mindenkinek
akkor vedd a gyárit mert az is ötezer párszáz ft.-
Szerintetek melyik légszűrőt vegyem?
Van egy ilyen 20 ezer Ft-ért (449 / 04 BMC): http://filtershop.hu/spd/unas_...
illetve egy sokkal olcsóbb (HFA 3613) 5390.-ért:
http://www.biker-world.hu/kate...(B9111)&hivo_cat_id=30&h_hivoszint
_id=3&h_cat_id=30&path_marka=Suzuki&path_tipus=GSR%20600&path_evjarat=2
006%20(B9111)
vagy esetleg K&N szintén itt a biker-world-nél 16.490.-ért (SU-6006)?
Köszi!
Kellő gyakorlattal rá lehet érezni, meg kell tudni, hogy mekkora, milyen csavar és mibe történik a meghúzás.
Akinek ez nincs, annak mindenképpen biztosabb megoldás a nyomatékkulcs.
Akkó Én is , de csak vasárnap, szombaton meló
Ezaza motyó, amit neked a Szabiék szereltek be tavaj mer +nyerted engem visztont ez érdekelne ha jól értesült vagyok 40 körül van az ára, eccer valamelyik parkolóba összevetném a Tiedét, v Oldibáét az enyémmel , ha annyival jobb akkor csere
Laci nem hirdette nagyon, de nem írt alá a Suzukival, olyan szarok voltak a feltételek.
Louisos, a kettő 20 körül volt.
Aki szerelő tipus közületek annak van otthon nyomatékkulcs?(elnézést akinek a kisujjába van a nyomaték)
Bár gondolom azért egy ilyen spéci mocinál elkell!
És ha igen akkor milyen határokon mozog a tietek.
Szerelés alatt gondolok lánkerékcserére,féknyerek felszereléshez,villaszerelésre.elsőkerék beszereléshez stb...
mert már szinte a féktartály fedelét is nyomatékkulcsal kell meghúzni persze a hengerfejet még álmomban sem szeretném meghúzni mert annyira nem szeretném szétkapni a gépet mert akkor már az isten is megb......a.
Milyen márkát mennyiér és milyen határral rendelkezőt ajánlotok?
Gsr 600 ast szeretnék még nincsen de nem sok idő és lesz.
Minek nekem nyomatékkulcs ha még motorom sincs na ez jó kérdés de már am. is akartam egy normálisat és most hogy veszek motort legalább egy hozzá megfelelőt szeretnék.A háznál elfér enni meg nem kér!A VAN-tól nem kell féni!
(jól tudom hogy minden nyomatékkulcs mikor eléri a beálított nyomatékot akker kattan egyet?)
apropó ha valaki tudna küldeni linket hogy hol lehet megnézni vagy letölteni a gsr 600-nak a használati útmutatóját vagy nyomatéktáblázatot vagy robbantott ábrát azt nagyon megtudnám kösszöni ja még annyit hogy bixenon szett akinek van az mennyiért vette és hogy milyen tipusú izzó megy a gépbe? a válszokat előre is köszi
csövi
70314....