Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak amit érzel úgy menj én is megpróbáltam megfelelni másoknak de amióta erre rájöttem és leszarom már javulok is
bááá-bááááá-báááááááááááá-üümmmmmmmmmmmm-bááá
Úgye, h vágod , 05 01 óta fokozottan figyelem a csíkot , a tudást pedig csak lépésről lépésre lehet tökéletesen elsajátitani
Kakucson nagyából mennek a dolgok,de közúton bizony félek , nem szégyelem! Azt itt van még a makacs önfejüségem, ami megálljt parancsol és eszembe juttattya, h a családom mindenek felett! És vlszü nem tett jót a két halálos motorbaleset az idén ami közeliekkeltörtént, sajnos az egyik családtag volt
henti elugornál nekem egy olyan somlóiért amit tegnap ettem
mindig lehet továbblépni ne mondd már én is visszaestem a régi önmagamhoz képest. most újra tanulok és jókkal menni jóóóó
bementem asszony elé
jó bornak nem kell cégér
ezze yársz a Campiba
Szerintem eccerüyen nem erre vagyok kitalálva , másrészt pedig 38 évesen már tudok tanulni Megyek, mert mindenki megy , mert együtt yöttünk, így is megyünk Én az intruderek, meg s drag starok világából yöttem, azt hiszem 2 év alatt nagyot léptem
GSR reklám
szép szép de miez vmi tesco reklám
lófaszt majd szépen megtanulod ezeket a kanyarokat is és akkor már ez a rész is bejön majd
Jó estét!
Vagy megyek mégegy M3 shell kút-Rétságot , na az baszottu beyön nekem
Háááá tigen
A Para gepárd
hol tarja mi szakmai ártalom
Én Tarjánba +várlak titeket, nehogy feltarcsam a sort
jah. én például macska vagyok
A második kanyarnál lehúzódtam , nem velem van a bay, a sporttársak enyhén szólva is állatok
a végén még visszaküldi
kicsi hús ... krisz félfogára sem elég
a Para megy először, ő már leszögezte tegnap akkor ő a pufizsemle ?