Sziasztok
Ügyvéd úr... Mi is történt valóyában Te már elöző este kiyelentetted, h nm motorozol, és az időyárásra hivatkoztál!
Nincs yó hírem Maci! Bünösnek talállak ez ügyben, és Én mint a minden hústudományok Doktora , az SV bőgetés Rektora itélkezem feletted: kapsz egy utca áthaytást, valamint halmozatinak, most vasárnapra eltiltalak a közügyektől, heyette motorozásra itéllek!
Az itélet nm yogerős, de ha fellebbezel akkor megylegyezlek
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
Jó reggelit
Az a KRV videó olyan nagy lett hogy éjjel 1,5 órát konvertáltam de még így is szét kell szabdalnom hogy fel tudjam tölteni ilyet még nem csináltam itt az ideje
hét közben ki hogy ér rá valaki valamerre valamikor egy rövid napközbeni vagy du guriga :))))))))))
Kedden Vagy Szerda de. megyek Csepel-Vértessomlóra összefuthatnánk ?
Szevasztok Klán itt a kakukktojás
Kibaszott nagyot "gurultunk", a táj is szép lehetett már aki látta megyünk jöv héten is ez nem kérdés
Akit nem ismertem nektek örülök hogy megismertek, akit meg igen na nektek is
A videón dolgozom később linkelem
Ügyvéd úr... Mi is történt valóyában Te már elöző este kiyelentetted, h nm motorozol, és az időyárásra hivatkoztál!
Nincs yó hírem Maci! Bünösnek talállak ez ügyben, és Én mint a minden hústudományok Doktora , az SV bőgetés Rektora itélkezem feletted: kapsz egy utca áthaytást, valamint halmozatinak, most vasárnapra eltiltalak a közügyektől, heyette motorozásra itéllek!
Az itélet nm yogerős, de ha fellebbezel akkor megylegyezlek
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§