Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a vén csibészen látszik már a kor,hatalmas szerszámját már belepte a por,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
IDE KÜLDTÉTEK ! itt még jobban esik
jónak tűnik
Yó az egy óra
http://youtu.be/cTSyuj1akIg Én,Fndi,Grkrisz,,,,,,,,,,,
itt süt a nap,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
NOPARA!
Most látom, h itt teljesen elállt, kezd világosodni is yáááááhhuuu
itt már nem esik és szakadozik a felhőzet
LESZ! 13 óra M3 kifelé shelkút azt ucccú
Ha ma lesz valami délután (száraz úton, száraz időben), akkor csatlakozom. Mára szabaddá tettem magam, az asszony meg nem érti, hogy mit keresek még mindig itthon. Csak küld csak küld...
Nem félnél rajta ?
chip ,új guma,lánc,kipú,stb,,,,,,,,,,,
tényleg el kéne engedni a kezét,még ha nem is az enyémet veszed+,akkor is most lenne nekem egy k5 1000 gixxi,full,full 200le fölött van,,,,,, 8kiló
nem mindig néha elkerüljük egymást
Én mondhatom , áztam már szarrá amiatt a "kurva jó motor" miatt !
Akkor megígérted , hogy a szétázott tojásaimat a leheleteddel felmelegíted , de ez azóta sem történt meg , úgyhogy kussoljál törpe !
OK! Super! 1/2 7 kor találkozunk a Mamut II nél.
Van egy frankó kávézó. Utánna simán hazaérünk 7 re
Ez sem egy utolsó szempont .
utolsóeset vót, h leszaroztad! A következőnél kitépem a nyaki artériádat és felkötlek rá!
az enyém tud kanyarodni is,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ennyire ne örüljél már magadnak , hét közben nem találkoztok ? ,
Srácok a dauer kimegy a hajamból megyek itt pl. szakad Csepelen ha később jó idő lesz rövid guriga oksa, vagy toljátok a jöv htvgr
Ja az Fndi miatt már én is szégyenkeztem szörnyű mit tud össze inni ! (velem együtt ) aztán jön a másnap
még eladó az a szép kék GSR,új gumi,lánc,fékbetétek,,,,,,,,,,,,,,
. ezt mondtam, délután letolyuk egybe az egészet , 1 tankolás, 1 KV, 1 hambi este 7-re ithol vagyunk, ha ázik akkor ázik, ha nem akkor bingó...b faszomat