Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abdul!
Ez már vason van! Méghozzá eredetin! Mert a gyár nem csinált hozzá!
MESTER!
Azoktól a képektől egészen elérzékenyültem!
Hogy milyen sz@r dolgunk is volt ott nekünk!
Ha ezeket a kiccsávókat nem tudjuk innen meggyőzni, hogy ott a helyük, én feladom!
Old ez tényleg nagyon ott van... Még a végén a karácsonyi fa alá bekerül egy a Hondára!
Old
mailt nézed?
A szokásos szar mellé az asszony rám ragasztott egy torokfájós, orrfolyós nyavaját is...... de ez lenne a legkevesebb
Szia GINOkám!
Csak kár ráülni, mert akkor ki látja?
Hogy vagy?
Változás? Föl-le?
Szia Oldklu!

Bazz..... ez qrva szép!
Waspi!
Nincs kész a sógor bringája!
Ez hiányzik róla!
a boltban van a töltője,ha lemegyek ,akkor feltöltöm,és megnézem mi is a rajz vele....de ma később megyek be, ugyanis a papirokat hozom el az ügyvédnőtől, meg összerakom, előkészítem a beadásra,ami szerdán lesz ha minden igaz
További szép napot Nektek!
nézted a kék kamerát? van rajt anyag
Ja,és megjelent egykis cikk... : link
nem sokan vannak de így nehéz azonosítani.
szép helyeken voltatok ,Gratula!
augusztusban összefutottam Görögben egy Szolnoki ügyvédnővel, két kislánnyal volt, nem ismeritek ? ha igen akkor csókoltatom
Szia tibi.
Azt mondod motorozzunk egyet. nyugodt tempóban a világból kimennék.

pár kiló felugrott azt hiszem
Old, köszi a részletesebb beszámolót, mindenben egyetértek veled (költségek hasznosítása, kinti utak vs. itthoni utak) engem már nem kell meggyőzni.
(a múltkori baleset, meg a hosszú hétvégés ausztria után már tegnap is hanyagoltam a lepencei utat, felesleges ott kockáztatni).
Tavasszal irány Ausztria... és talán valaki csak rászánja magát a társaságból Szardíniára is. Az még durvább motorozás szempontjából.
majd kapnak még ha megérdemlik
mire gondolsz amikor a 80 cm pisztrángokat eteted?
BOCSÁNAT!
BOCSÁNAT!
BOCSÁNAT!
...Na és a többi!
felébredtél

már az este raktam fel pár képet ha jólemléxem
Üdv Mindenkinek!

Abdulkám!
Nem tudom, hogy hétalvó fndi barátunk mikor rak végre föl képeket ide, de 7 ágról sütött a nap, IZZADTUNK és napszemüveg kellett! Havat csak fent a hegytetőn 2000 m felett láttunk, eső összesen 20 percig esett, így igencsak örömmotorozás lett belőle! Hogy fndinek ezentúl a Lepence és Visegrád nem igazán fog megfelelni, azt hidd el!
110 € volt az össze kinti költség, amiben a 2 éjszakai szállás ,2 ágyas zuhanyozós WC-és kultúrált szoba, reggelivel, vacsival, 2*étteremben ettünk, + kv-ztunk, tankoltunk. 3 napra! Napi 10.500 Ft. Ezt egy itteni elmotorozott nap után is kipengetjük! És az utak....Nincs mit mondanom azokról. A kint lemotorozott 500 km-ből kb. 20 km volt a vacak, de azt is éppen javították!
Szóval tavaszra tervezünk ide egy közös gurigát?
Ja a szállást 18-ról 15-re engedte le a HUBA! Nekünk, motorosoknak!
Ba..hogassátok a fotós Úrat! Ha látni szeretnétek valamit is az útról! DVD is van...GEKKO masináját használtuk!