Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy lájtos velencei tó és környéke.
Inkább csak dumálgatós hambizós motorokba gyönyörködős
haverozás volt
Egy hekk volt a büfében négyünkre, úgyhogy maradt a hambi+sültkrumpli
HI , HOL VOLTATOK
Jó estét!

De jót gurultunk viszont este már hüsi van a motoron
Üdv Mindenkinek!
Megjöttünk, majd a "megfagyott gyermek" mesél!
Köszi Abdul a mai segítséget
Szevasztok.

Tybee!Nemkell az a fos,letudtam szedni kerék kiszedés nélkül is,holnap megy festöhöz
én mezei láncot cseréltem nem vezérműt
én is akartam volna de most végeztem a melóban
szia ! nem. nem cseréltem csak feszítettek rajta de már 15enél. most megint zajos kicsit. de belement egy húszas
Szia Gino,

igen kitárgyaltuk már anno, de egy kicsit zavar, de ha azt mondjátok nem kell, akkor hagyom! A szelephézagot viszont akkor megnézetem, mert már 27000km van benne!

De viszont egy régebbi cikkben úgy emlékszem, mintha a Hoji cserélte volna! A 117302 alatt fut a fórumon valamint a 70065 alatt is van erről szó!

De azért köszönöm a gyors reagálást!
GINO, rád mindig számíthatunk! THX
Én akarok....csak.... nem érek rá.....
Hali-hó.

Én ! Mint Királyi 1 es Sipi.

Ma 16 órára lemeneka Budakalászi MC hez. Ott találkozom egy barátommal ki jön 1 utassal. És menünk egy laza DobkőEszterVisegrádot. Ye.

Ki akar jöjjön
Szia!

Dehogy cserélt Hoji vezérműláncot, miért cserélt volna.....
Tudtommal még soha és senki nem cserélt GSR-ben vezérműláncot.
A gyári előírás szerint 24000 km -nél kel szelephézagot ellenőrizni, szükség esetén beállítani.
A vezérműlánc rugós és olajos feszítésű. Az olajnyomás feszíti és körmös állón keresztül.
Hidegen, több motornál kissé zajos (az enyémnél is) ..... a nem forgatott és nem "használt" motoroknál csendesebb a blokk.
Ez normális, Suzuki-s..... Meg lehet feszíteni külső beavatkozással is, de lehet úgy meg túl feszes lesz és az nagyobb gond. Valószínű olyan határon van, hogy az állító köröm mostani állásában még laza kissé, de még nem tud beakadni a következő körömbe, amitől feszesebb lenne.

Azt hiszem ezt a lánc kérdést már egyszer kitárgyaltuk veled
Menj vele nyugodtan....
Sziasztok!

Egy kis infó kellene!
Az lenne a kérdésem, hogy úgy hallom, hogy a vezérmű lánc zajos! Érdemes vagy kell azt cserélni esetleg lehet állítani? Most 27000km van a motorba, ez ennyi kilométernél előjöhet?! Valamint szelepeket mikor kell állítani?

Szia HOJI!
Ha jól tudom, te cseréltél vezérműláncot, mennyi volt és hol szerezted be? Más lett, vagy semmit nem ért?!
Előre is THX a válaszokért!
Szervusz
Sziasztok!
A szándékosság még véletlenül merültfel bennem, pusztán arról van szó, h mindig . nem egy időben ültünk a gép előtt
Köszi, nem az életem fémpontya volt az előző hónap , de igyexem a dolgokon túllenni önerőből, úgy gondolom, h az belülről engem erőssebbé tesz a jövöben
minél elöbb mit tudom én kb 8
hány órakor akarsz indulni?
nem, nem.... nem kerülök el senkit, de egyébként köszi jól vagyok.... remélem te is!
holnap mi van Tesó?
Nya veled + miva . mindig elkerüyük egymást itt
morgen....