Szia Jani!
Rég hallottunk rólad, jó, hogy végre itt vagy. A kipuval átmegy a motor, csak olyan helyre vidd, ahol nem indítják be. Wasp tud neked ebben segíteni címmel, vagy én tudok Aszódon egyet.
Szerintem megoldható, hacsak nem valami szőrözős helyre viszed.
De lehet biztosabb, ha visszateszed a gyárit...... nem adsz fogást
Én kiálltam a GSR sorból......mivel nem jártál erre, nem tudhatod
Most végre gép elé kerültem!Sajna otthon már nincs netem,de hamarosan orvosolva lesz a probléma!
Velem minden rendben ha esetleg valaki aggódott volna .Sokminden öszejött nekem idén ami miatt nem voltam aktív sem itt sem a túrákon!Nem kell rosszra gondolni !
Majd még jelentkezem!
Üdv mindenki!Széles utat!
Nagyon jó lenne elmenni a évadzáróra,de közben a műszakim is lejárt stb.. Szóval vigyi magatokra!
A mostani átigazolás még nincs fent.
Elég szerencsétlen képet raktak fel róla...... pont a brét igazítja!
Nem csak Kistarcsa miatt, hanem Jani volt NB I-es labdarúgó, most igazolt át nemrég....
Jól tudom, syrus6?
Üdv all!
Rég hallottunk rólad, jó, hogy végre itt vagy. A kipuval átmegy a motor, csak olyan helyre vidd, ahol nem indítják be. Wasp tud neked ebben segíteni címmel, vagy én tudok Aszódon egyet.
De lehet biztosabb, ha visszateszed a gyárit...... nem adsz fogást
Én kiálltam a GSR sorból......mivel nem jártál erre, nem tudhatod
Gyere sűrűn, dumálunk majd...
Ismernem kéne téged.
Szerinted az öcsimurával megoldható a műszaki v kell 1 gyári kipuff?
Igyekszem ....Ti is nekem(nekünk )
Örülök, hogy hallok rólad.....
Gyere, amint tudsz.... hiányzol bazdmeg!
Itt is sok minden összejött pár embernek...... akár így, akár úgy ...
Most végre gép elé kerültem!Sajna otthon már nincs netem,de hamarosan orvosolva lesz a probléma!
Velem minden rendben ha esetleg valaki aggódott volna .Sokminden öszejött nekem idén ami miatt nem voltam aktív sem itt sem a túrákon!Nem kell rosszra gondolni !
Majd még jelentkezem!
Üdv mindenki!Széles utat!
Nagyon jó lenne elmenni a évadzáróra,de közben a műszakim is lejárt stb.. Szóval vigyi magatokra!
Hó lesz ember VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ
Vasárnap Oldklut vagy István64 és ha úgy adja ki ütközünk Bécs alatt valahol egy KVra üdv LAci
Aki megy vigyázzon, mert rájuk nem vigyáznak.....