Szasztok szivem csücskei
Henti apátok máá vigyorog, a 3. lakatos azt mondta a tankomra, "hát nem igérek semmit, de nem rajtam fog múlni, Én mindent megteszek,de 100%-os nem lesz" Nagyon nagy csóka , igazi műkedvelő, sztm +csinálja!
Én is elsőnek indultam
Aztán utolértem a hátulját és kezdődtek az előzgetések,bár nem sok kanyar van ahol el lehet menni kocc nélkül de jó kis küzdelmek voltak. Ugye fndi
Elsőnek indultamé..... szerencsére! Mondjuk senki nem jött rám.
Viszont a 32-es körökben előztem meg kikerültek kicsúszott embereket..... de hát nem életre-halálra megy ez.... ez is benne van. Nem lehet mindig tiszta a pálya előtted....
Kb. 160-ig segít, utána nekem még hasalós. Gyenge vagyok biztos.
Rá kell kicsit gyúrni a sebességre. De a bogarak ellen kiváló, még magasabb sebességnél is. Jó döntés volt.
HI. Gyors voltál a képekkel. Jó lett. Az mondjuk érdekelne,h
ezzel a miniplexvel milyen a ,,huzat,,? Gondolom bizonyos sebesség felett nincs jelentősége. Vagy ?
Hello Tom. Én 2x vitem anyát. Udvariasan megköszönte és mondta, h a továbbiakban ezt kihagyná. Henti mindenki erősen bologat a portékának és tömi a majmot.
Fényképeteket majd kérünk Tomi. Vigyázzatok üdv Zsuzsának.
Miniszélvédős képet kérek, de ne pont szemből. Oldalról előről. Na majd én osztom az észt Neked.
Üdv itt is. Gino motoros társ nagyon segítőkész volt.
Jó fejek itt az emberek. A motorod (om) szuper! Imádom!
Zsuzsa el sem akar engedni egyedül, annyira oda van érte.
Henti apátok máá vigyorog, a 3. lakatos azt mondta a tankomra, "hát nem igérek semmit, de nem rajtam fog múlni, Én mindent megteszek,de 100%-os nem lesz" Nagyon nagy csóka , igazi műkedvelő, sztm +csinálja!
Aztán utolértem a hátulját és kezdődtek az előzgetések,bár nem sok kanyar van ahol el lehet menni kocc nélkül de jó kis küzdelmek voltak. Ugye fndi
Viszont a 32-es körökben előztem meg kikerültek kicsúszott embereket..... de hát nem életre-halálra megy ez.... ez is benne van. Nem lehet mindig tiszta a pálya előtted....
Bár tény,hogy szokni kell.
És üdv. itt
160-ig? Gyúrjál még....
Én 180-190 körül érzem, hogy haladok és van valami szél is....
Persze zárt pályán, forgalomtól elzárt területen!
Rá kell kicsit gyúrni a sebességre. De a bogarak ellen kiváló, még magasabb sebességnél is. Jó döntés volt.
Most jöttem utamról. Holnap guriga v.merre ?
Nyugat M.o.-n nem esik az eső!
ezzel a miniplexvel milyen a ,,huzat,,? Gondolom bizonyos sebesség felett nincs jelentősége. Vagy ?
Jól mennek azok a gokartok.
Majd a következőre...
Szerintem nagyon jól néz ki rajta és hasznos is. Kevesebb a bogár.
Fényképeteket majd kérünk Tomi. Vigyázzatok üdv Zsuzsának.
Miniszélvédős képet kérek, de ne pont szemből. Oldalról előről. Na majd én osztom az észt Neked.
De jó volt gokartozni!
Így, ismeretlen pályán 0.548-al lettem második kutya. után, aki már másodszor volt és ismerte a pályát.
Ajánlom mindenkinek!
Üdv itt is. Gino motoros társ nagyon segítőkész volt.
Jó fejek itt az emberek. A motorod (om) szuper! Imádom!
Zsuzsa el sem akar engedni egyedül, annyira oda van érte.