Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap este kint voltam a fiammal motorozni. Ill. Ő motorozott.
Jó volt nézni. De ,A, kategóriára nem fogom befizetni.
Nekem tavaly 14 liter/230 km szokott lenni, de ez melóba járás volt városban 2x melegítéssel.
Hello sziasztok mizu?
(a sor végére a rímet már le sem merem írni.... )
Nem OKirat?
Pedig az OKmányiroda adja.....
Nekem is rémlet vmi ilyesmi 2 évről ezelőttről. Nem voltam benne bíztos.Az új plasztik kb. mennyi idő? 1 hét ?
Úgynézki, h megveszik a motorom. Jövő pénteken megyünk a bankba. Ennek ellenére maradni fog a gsr / szerintem /. Vállalkozó nem nagyon fogja megkapni a hitelátvállalást. Már most ideg vagyok
lehet, h visszamondom az egészet.
ha új kategória kerül bejegyzésre azt a kategóriát nem vezetheted. A többi régit elfogadják. Az ocsmányiroda által kiadott papír nem okirat.
Meglepődtem a GSR fogyasztásán, pedig a nulláson járok mostanában sokat, igaz van város is. 12.67 l tankoltam 253 km re.
Ez 5l/100 km . Többre számítottam.
biztos nem
HI. Köszi. Remélem a rendőr bácsi sem fog miatta szopatni.
Itt a XV.ben a melóhelyemtól 200 m re ápr.10 én nyít a Kawasaki - Shox közös project.
persze hogy van, kapsz egy szép kinyomtatott pecsétes papírt az összes adatoddal, fényképpel és addig míg megérkezik a másik addig az van
Szolnokon úgy láttam hogy a HONDA motor szalon is a KAWASAKI és a SUZUKI szalon után lehúzta a redőnyt
Már csak a YAMAHA van , de az a MAZDA és KIA szalonnal még együtt működik
Mindig csak az a csúnya basszás. Heló Kykee.
HI . Kérdésem lenne. Jogosítványcsere, kategóriaváltás miatt. Viszem a kf igazolást az okmányirodába. Kb. 1 hét a az új plasztik megérkezése. Az okmányirodában van olyan legális ,,vmi,, amivel a
plasztik megérkezéséig lehet vezetni az új kategóriát is?
Jó reggelt!
Jó Reggelt !
csak a kilométeróra van rajta,,,,,,,,,,,,,
nopara,hol a videó?
Szasztok!

Pedig jó volt a gurulás kurva jó idő,nulla forgalom,tiszta aszfalt

kicsi parával és Hentiboyja lodabasztunk
Nincs nagy élet itt má megin
HI
, de mihez, nem csináltam semmi rendkívülit
ez ilyen színű,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jó Estét Klán!

Graqtula Henti!
Azért Te igazi mocis vagy!
De ki csinálja ezalatt a sonkát Húsvétra?