, szerintem igen , mer ugye nem csak magadnak vásárolhatod a motort hanem másnak, ajándékba, vagy családtagnak, barátnak, ismerősnek, csak épp az a hitelképes akinek nincs jogsija
Más:
Holnap megyünk a Parával Ziscre, ott 11-kor csatlakozik a Kykee, aztán gurulunk a környéken egyet, akinek van kedve jöjjön!
HI. Poénmentes választ kérnék. ,A, jogsi nélkül lehet motort venni
hitelre, ha többi feltétel OK. ? Illetve a vevőnek még nincs, de az üzembentartónak van.
Hoi láttalak ma a Szentendrein, te jöttél vissza a városba, én mentem ki.
Ma nekem is motormosás volt és egy kis szerelés... éééééééés tényleg a sztender okozta a fordulatszám hibát. Ma bütyköltünk kicsit a cimbivel és utána olyan volt mint régen, pörgött ameddig kell!
Szóval figyeljetek oda a sztendert rögzítő csavarra, nehogy másnál is ez legyen.
Jelentkezem is az áprilisi MERSZ-re.
Ne merjé megen eltűnni.....
nálad van már?
Visszapillantós
, szerintem igen
Más:
Holnap megyünk a Parával Ziscre, ott 11-kor csatlakozik a Kykee, aztán gurulunk a környéken egyet, akinek van kedve jöjjön!
hitelre, ha többi feltétel OK. ? Illetve a vevőnek még nincs, de az üzembentartónak van.
Ma nekem is motormosás volt és egy kis szerelés... éééééééés tényleg a sztender okozta a fordulatszám hibát. Ma bütyköltünk kicsit a cimbivel és utána olyan volt mint régen, pörgött ameddig kell!
Szóval figyeljetek oda a sztendert rögzítő csavarra, nehogy másnál is ez legyen.
Jelentkezem is az áprilisi MERSZ-re.
én megáztam még a múlt héten,és azóta nem mostam motort
Mr GSR
Buzi, ja nem!
Bazi fontos lenne!