Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Késő volt már, Én utánnad akartam menni, de azt mondták, ugyse érnélek utól, ha rendesen beöltözök
ÓÓÓÓÓ én erről híres vagyok, hogy csak hopp! Feltünök valahol aztán meg megy az oda vissza szálguldozás hogy megfogjuk végre 1 mást Ugyi Para ?
Szeva, basszus mindenki E.gomba volt , mi láttunk téged, Te meg a jányt , há így kell ezt
Hentikém,,,,és a többiek ! OK. Hibáztam !Nem vettelek észre benneteket 30 motoros között amint a háttérben ültök és teli szájjal eszitek....TÖMITEK a hamburgert. Kérnélek benneteket bocsásssssaaaattokkk meg! Részben amúgyan ti is hibáztatok,,,,a faszért nem integettetek mikor láttátok, hogy én vagyok
Hellájj mindenkinek,,,,
Te csáje,,,én ma összefutottam veled? Pl. Esztergomba mentél és jöttem szembe. Neked piros sisakodvan fehér csikkal hátul?
Mire sikerült megfordulnom 1 buzi buszos miatt, úgy eltünt a motoros mint akinek hasmenése lett
hát a majrécsíkról ne beszéljünk. ahhoz én egyedül kevés vagyok
Itthon én is, 10.30-tól 17-ig haladtam a párduccal , a bal oldali majrécsíkom 1, azaz egy centire lecsökkentve, 2 tank benya a védöangyalomnak (bia, ürgehegy citroen berlingo , vaze sssimán kijött elém), de jó nap volt!
köszönöm
annyira nagyon istenkirálycsászárt motoroztam ma ! nincs semmi bajom nincsen semmi bajom
Jó éjt . ,
Hello mindenki ! .....
Old! Légyszi mond pár infót a Bp-Krakkó útvonalról. Húsvétkor tervezünk egy autós kiruccanást. Mennyi idő? Útdíj kell valahol? Köszönöm!
én már le is mostam ma
Én is....
Megyek én is fürödni, mert tuti büdös vagyok.....
Egyből eltűnt mindenki, hogy idejöttem.
Természetesen nem holnap lesz, hanem ma...... csak a egnapi írásom másoltam ide
Jó reggelt, sziasztok!
FIGYELEM! ATTETION! ACHTUNG!

Van két, azaz kettő, pontosan 2 darab jegy Gyerekeknek (2-12 év) a holnap 11 órai kezdetű előadásra a Nagymező utcai valamibe.
Ez egy zenés, vidám darab.... olyan színházi féle.
Címe: Az erdei kalamajka

Akit érdekel, szóljon és jöjjön el érte ma vagy holnap a helyszínen is átveheti, mert mi megyünk. Telefonos egyeztetés, értelemszerűen.

Természetesen ingyen.
nekötekeggyéé ez az egy lett ilyenn
Na léptem,szasztok
Tegnap nem is szótam meg dobáltam , akkó azé
Jók a képek, mind ilyen
Na szép napot Nektek,vigyázzatok Magatokra és Egymásra
Kufár bácsival taliztam meg Szandival
Igaz,későn értünk ki .......
Én most fürgyök lee,oszt mek kiszedem a faházbú a Géesert és mek a kiállításra,me ott ke lennem............
Bezzeg ma nem sütik a napoccska itt a felhők alatt !
de igen csak még nem voltál
mááá hogyne kerestelek volna