Hentikém,,,,és a többiek ! OK. Hibáztam !Nem vettelek észre benneteket 30 motoros között amint a háttérben ültök és teli szájjal eszitek....TÖMITEK a hamburgert. Kérnélek benneteket bocsásssssaaaattokkk meg! Részben amúgyan ti is hibáztatok,,,,a faszért nem integettetek mikor láttátok, hogy én vagyok
Hellájj mindenkinek,,,,
Te csáje,,,én ma összefutottam veled? Pl. Esztergomba mentél és jöttem szembe. Neked piros sisakodvan fehér csikkal hátul?
Mire sikerült megfordulnom 1 buzi buszos miatt, úgy eltünt a motoros mint akinek hasmenése lett
Itthon én is, 10.30-tól 17-ig haladtam a párduccal , a bal oldali majrécsíkom 1, azaz egy centire lecsökkentve, 2 tank benya a védöangyalomnak (bia, ürgehegy citroen berlingo , vaze sssimán kijött elém), de jó nap volt!
köszönöm
Van két, azaz kettő, pontosan 2 darab jegy Gyerekeknek (2-12 év) a holnap 11 órai kezdetű előadásra a Nagymező utcai valamibe.
Ez egy zenés, vidám darab.... olyan színházi féle.
Címe: Az erdei kalamajka
Akit érdekel, szóljon és jöjjön el érte ma vagy holnap a helyszínen is átveheti, mert mi megyünk. Telefonos egyeztetés, értelemszerűen.
Én most fürgyök lee,oszt mek kiszedem a faházbú a Géesert és mek a kiállításra,me ott ke lennem............
Bezzeg ma nem sütik a napoccska itt a felhők alatt !
Te csáje,,,én ma összefutottam veled? Pl. Esztergomba mentél és jöttem szembe. Neked piros sisakodvan fehér csikkal hátul?
Mire sikerült megfordulnom 1 buzi buszos miatt, úgy eltünt a motoros mint akinek hasmenése lett
köszönöm
Egyből eltűnt mindenki, hogy idejöttem.
Van két, azaz kettő, pontosan 2 darab jegy Gyerekeknek (2-12 év) a holnap 11 órai kezdetű előadásra a Nagymező utcai valamibe.
Ez egy zenés, vidám darab.... olyan színházi féle.
Címe: Az erdei kalamajka
Akit érdekel, szóljon és jöjjön el érte ma vagy holnap a helyszínen is átveheti, mert mi megyünk. Telefonos egyeztetés, értelemszerűen.
Természetesen ingyen.
Na léptem,szasztok
Jók a képek, mind ilyen
Bezzeg ma nem sütik a napoccska itt a felhők alatt !
mááá hogyne kerestelek volna