Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze...pasikat neeeee

Még mindig lenne egy rossz kuplungod és egy rossz TV-d is....
Neked meg mi bajod van ma mit duzzogsz egész nap
Hojti!
Persze, rögtön feltételezik, hogy csaló vagy! ...És hol az ártatlanság vélelme?
Egy rokon sokkal többet van nálad, mint egy idegen, tehát a lehetséges károkozás esélye is sokkal nagyobb nála! Méne az Ő fejére essen a hó a tetődről!
pasik és biztosítók csak ezeket neee !
a lakásbiztimre azért nem fizetik ki a hókárt mert nem XY idegen 3.fél részére "okoztam" kárt hanem rokon részére

és Neked
megtettem amit megtehettem
csak Neked
igen de délelőtt még elviszem a kocsit szervizbe oszt utána menek motorral
Sziasztok!

Megvan már a kormányod?nekem van egy eladó nagyon fasza kormányom,,,emelővel kormánysúlyokkal,,,Magura kormány és m-cax emelő
Miért? Nem az?

Jösz a kiállításra, úgye?
NO 10! 11 - talán?
Hu bazz nem találom a linket.
HI Gekko. Faszságokat ugatni és makogni álltalában az irígy
emberek szoktak. Ne törödj vele. Az egy kis magyar jellem. Lásd Talmácsit. Ha jól megy király, ha vált vagy ne oké az idő és a helyezés, akkor egy köcsög. Pedig Gabi mégis csak vb.volt.
Nem értem miért baj, ha vki kitalál vmit? Hajrá.
Kések pár percet mert a Sziszkót be kellett vinnem dokihoz

Pusti igy most nem megyek be hozzád sem
Sziasztok!
Na szóval ha Valaki nem tudná,elindult Valami,elindult egy szerveződés,ami a Motorosok Ingyenes jogsegélyének,Ingyenes úti mentésének, és egy pálya felépítésének a célját tűzte ki maga elé!
Tudom,hogy ez milyen nagyságrendű összegekbe kerül,de azon vagyunk,hogy meglegyen!
Aki eleve nem hisz benne,az nem tart velünk per pillanat,majd a későbbiekben úgyis csatlakozni fog,hiszen veszítenivalója nincs,max nyerhet a dolgon

Kb.2 hét amíg a weboldal működni fog,addig csak regisztrálni lehet majd,és ahogy egy oldalon már megjegyeztem,a következő gondolattal zárnám a soraimat:

Létrehozni valamit nehéz,támadni és fikázni könnyű.
Mi az első részét választottuk! És Te?

Köszönöm,hogy végigolvastátok(kvázi "meghallgattatok" )
ezt bóknak veszem
10
És KÖSZÖNÖM
Mikor érkezel? Van egy meglepim!