Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Addig viszont tök jól ment minden, aztán a Parát meg a Gr-t előreküldtem és arra lettem figyelmes, h egyedül maradtam, ekkor jött az őrült FNDI, de vele se tudtam menni, jaaaaajj nagyon jó volt tegnap motorozni, újjászülettem tőle
nem azt mondtam h több Henti van hanem h minden pasi kiba..ott lusta a kivétel persze erősíti a szabályt
Hát durva előjáték szöveg az biztos...
általánosíts! Henti, a Henti ebbő csakegy van
szuper
Szó szerint megyeget

Szuperbruttósítás :plussz 12 000Ft teher Stb.................
pasi
Abdulnak igaza volt. ha így van ez tényleg durva !
Lusta vagyok
Ezen segíthetünk!

Bármely stacionárius sztochasztikus jel varianciájának kiszámítása egy meghatározott determinisztikus pozitívidő függvény négyzetes időintegráljának meghatározására vezethető vissza, ezért a szabályozási kör minimális hibavarianciára való optimális méretezése egyenértékű ugyanezen kör olyan optimális determinisztikus szintézisével, amikor a célfüggvény az egyszerű négyzetes integrálkritérium, a bemenőjel pedig a sztochasztikus bemenőjel teljesítményspektrumának egyik multiplikatív összetevojéből invertált determinisztikus jel. Igy a stacionárius sztochasztikus bemenőjelre minimális variancia alapon optimálisan méretezett állandó paraméterű rendszer egyszersmind négyzetes integrálkritérium szerint egy meghatározott determinisztikus jelre is optimális.
ma senki nem akar nekem semmit megmagyarázni
Nehogy már meg kelljen magyaráznom... kiskorú talán? Mert akkor aztán extra durva lenne Macira nézve.
Neked megyeget a biznisz
Pici baj és mekkora gond !
jóvan. nemierőszak a disznótor
Lécci had ne vezessem le
Akutt beázás az első hengernél,kell 1 újj pipa
mi az összefüggés
Pedig simán atta magát, hogy nem esett le
Ez jó hír !

Mi volt a diagnózis ?
melyik része lenne durva
Kezgy el húst enni
Köszi az érdeklődést, igen
Dr Para, hozta a "mentőautót" a beteget beszállította hospital suzuki interatba, és a legjobb orvosra bízta , egy éjszakát benttartották, kivizsgálták, meggyógyitották és ma 17 órakor hazaengették
tudtad. csak nem sejtetted
Hát én már nemcsak lent, hanem fent is alig tudom felhúzni a cippzárt...