Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fiam Yamaha-ja fiatalabb 3 hónappal , fizetve minden folyamatosan és bónusz 3-ban van !
Szia!

Azzal nincs gond ! Azt tudtam hogy buktam !

Azzal van gond hogy még bónusz 1 -ben vagyok
Akkor sajnos nem. Jelezni kell(ett volna) nekik, és attól a naptól jár vissza, amikor be van jelentve a biztosítónak, nem a kivonás időpontjától.
Év végén újat kötsz. Kérdés-elmult 180 nap van -e fizetve. Nincs !

1. negyedévben kivonva, kötelező még lemondva. 2. és 3. negyedév fizetve.4. negyedév nem fizetve, már kivonva.

Nincs meg az utolsó csak az éves 180 nap .Így is elég akkor jó.
Ez hogyan jött ki, Tybee-bá?
De ha a 4. negyedévben kivonatod + bizti lemondva akkor 90 nap van csak fizetve.
Van benne igazságod !
Én ilyenre emlékszem....
"Elmúlt 180 napban rendelkezett-e kötelező felelősség biztosítással....."
Ez ugye kb. fél év
Amúgy simán ki merem jelenteni, hogy a magyarországi bónusz rendszer lóf...szt sem ér, általában, ha maradsz ugyanannál a biztosítónál akkor megnövekedett bónusz besorolásoddal a díj nem kevesebb, hanem több lesz a megelőző évivel.... egy újrakötö A0-ás a legolcsóbb szinte mindig, mert ugye mézes madzad, új ügyfél....stb.
Követelik hogy 1 éven belül 9 hónap legyen fizetve.
Nem ronthatja le a bónuszod egyik biztosító sem, ha ki volt vonva a gépjármű! Ez jogtalan.... azt hiszem volt róla valamikor szó.....

Egyébként a neten/pl. Netrisk-en kötött biztosításokba nem látnak bele ha bemész egy irodába.....
Én novemberben intéztem . Az autóé már megjött.
Direkt volt.A bónusz miatt nyavalyogtak mindíg, bevállaltam bukóba.

A 9 hónappal nem foglalkoztam.
Csá! Én január 8-án kötöttem meg a netrisk-en,de csak most hétfőn küldték ki a csekket...
nem kapkodják el az fix.
a kokas
Ez baj.....
Utólag nem tudom, hogy visszafizetik-e a díjat a kivonás idejéről
köszi , de bab leves volt fánkkal
Azt igen .

04 .01 . előtt bemegyek a biztosítóhoz hogy mi a pálya
Ja és a forgalomból kivonást a biztosítónak nem jeleztem.
Biztosan jöhet még, de az sem biztos, hogy te előre megkapod még az indulás előtt.
Ma más minden biztosítás, főleg amit nem személyesen azonnali fedezettel kötsz..... halasztott fizetésű.
Tehát akár később is megkaphatod a csekket, mint ahogy elindul a fedezet. Ha a Netrisk-en kötötted, akkor ott ki tudod nyomtatni a kötvényt amin látszik, hogy melyik napon kötöttél ott biztosítást....
Kártörténetit megküldte a biztosító. Ennyit már intézett a Netrisk.
Gino a Netrisk még nem intézte el a GSR k.biztosítását. Jöhet még?

Még van 1 hónapom indulásig .
Az van előbb !
A tojás !