Amúgy simán ki merem jelenteni, hogy a magyarországi bónusz rendszer lóf...szt sem ér, általában, ha maradsz ugyanannál a biztosítónál akkor megnövekedett bónusz besorolásoddal a díj nem kevesebb, hanem több lesz a megelőző évivel.... egy újrakötö A0-ás a legolcsóbb szinte mindig, mert ugye mézes madzad, új ügyfél....stb.
Biztosan jöhet még, de az sem biztos, hogy te előre megkapod még az indulás előtt.
Ma más minden biztosítás, főleg amit nem személyesen azonnali fedezettel kötsz..... halasztott fizetésű.
Tehát akár később is megkaphatod a csekket, mint ahogy elindul a fedezet. Ha a Netrisk-en kötötted, akkor ott ki tudod nyomtatni a kötvényt amin látszik, hogy melyik napon kötöttél ott biztosítást....
Azzal nincs gond ! Azt tudtam hogy buktam !
Azzal van gond hogy még bónusz 1 -ben vagyok
1. negyedévben kivonva, kötelező még lemondva. 2. és 3. negyedév fizetve.4. negyedév nem fizetve, már kivonva.
Nincs meg az utolsó csak az éves 180 nap .Így is elég akkor jó.
"Elmúlt 180 napban rendelkezett-e kötelező felelősség biztosítással....."
Ez ugye kb. fél év
Egyébként a neten/pl. Netrisk-en kötött biztosításokba nem látnak bele ha bemész egy irodába.....
A 9 hónappal nem foglalkoztam.
nem kapkodják el az fix.
Utólag nem tudom, hogy visszafizetik-e a díjat a kivonás idejéről
04 .01 . előtt bemegyek a biztosítóhoz hogy mi a pálya
Ma más minden biztosítás, főleg amit nem személyesen azonnali fedezettel kötsz..... halasztott fizetésű.
Tehát akár később is megkaphatod a csekket, mint ahogy elindul a fedezet. Ha a Netrisk-en kötötted, akkor ott ki tudod nyomtatni a kötvényt amin látszik, hogy melyik napon kötöttél ott biztosítást....
Még van 1 hónapom indulásig .