elvoltam havazva nagyon......de most már túl vagyok az egyik részén.....hamarosan a másik részén is túlleszek és akkor tán ok lessz minden,az utóbbi 3 hetem nem volt egyszerű......
vágod pusti.......
nem szereltettem,hanem összeszereltem!
és nem titokban. ...aki ott volt a közgyűlésen,az tudta ,hogy menek egy kis kört,de csak kicsit,mert hideg van,és nem bírja a bibisem!
és ha nem lehet viccüni egy kicsit akkor írjátok ki a kibaszott fórumra,hogy tilos viccelni ,csókoldmegottaholdörögésnemvillámlik!
Óóóó.....Tomibá..... nem eszik azt olyan forrón.....
Nem tudom, hogy mi lesz a hétvégére, jó idő nem nagyon..... ha pedig a motorozás felől kérdezted, akkor el kell, hogy szomorítsalak.
Én 100000000000% biztos, hogy nem motorozom.
Ki van vonva a forgalomból a motor május 2-ig, nincs biztosítás rajta, nincs befizetve a (megemelt ~25e/év) teljesítmény adó, full kopott a hátsógumim, olajat kell cserélnek.... és ha mindez nem kenne, akkor meg nincs benzinre. Csak ennyi...
Azért mentem szombaton, mert elhoztam a munkahelyemről és kivittem Szentendrére, mert ahol eddig állt ott útban lett...el kellett hoznom.....úgy ahogy van/volt.
Sajnálom, de én nem leszek társaság a motorozásban mostanság....
De azért te menj..... ha már felpezsdítették a véred az olasz bikerek
A mai napban az volt a legjobb , hogy találkoztam tavaly óta nem látott arcokkal , de a legjobban a macinak örültem , mert olyan cuppanós puszikat adott , hogy miközben az egyik oldalról áttért a másikra , óvatosan megnyalta a számat ! , , ,
A nyeregtervező verseny eredményét kiraktam a www.tommot.hu oldalon! Nézzétek meg és véleményezzétek! A versenykiírásról kell tovább lépni...!
Köszi: Oldklu
Henti....szimplán beázott az első hengernél a gyújtás..... sajnos SV-knél ez van....
vágod pusti.......
és nem titokban.
és ha nem lehet viccüni egy kicsit akkor írjátok ki a kibaszott fórumra,hogy tilos viccelni ,csókoldmegottaholdörögésnemvillámlik!
Nem tudom, hogy mi lesz a hétvégére, jó idő nem nagyon..... ha pedig a motorozás felől kérdezted, akkor el kell, hogy szomorítsalak.
Én 100000000000% biztos, hogy nem motorozom.
Ki van vonva a forgalomból a motor május 2-ig, nincs biztosítás rajta, nincs befizetve a (megemelt ~25e/év) teljesítmény adó, full kopott a hátsógumim, olajat kell cserélnek.... és ha mindez nem kenne, akkor meg nincs benzinre. Csak ennyi...
Azért mentem szombaton, mert elhoztam a munkahelyemről és kivittem Szentendrére, mert ahol eddig állt ott útban lett...el kellett hoznom.....úgy ahogy van/volt.
Sajnálom, de én nem leszek társaság a motorozásban mostanság....
De azért te menj..... ha már felpezsdítették a véred az olasz bikerek
ja hogy ez nem az a topic
Köszi: Oldklu