Hát kedvesem,,,lassú voltál.
A gumim vissza van engedve, így tök jól és gyorsan felmelegszik. szépen tapad.
És igen ! Elég rendesen húztam ma neki
A mai egész napi végeredmény: 209 km
Már csak egy hét... bár a légitársaság csütörtöktől sztrájkol, így lehet, hogy lesz abból 4 hét is...
És öregember, a szentendrein szemben jöttem veled, intettem és ahol meg tudtam fordulni, utánad is mentem. De nem értelek utól a pomázi elágazásig. Megálltál fagyizni valahol? Ennyire gyors nem lehetsz!
És ennyi motoros nyáron szokott lenni a városba és Szentendrén... nagy volt a mai nap is.
Ma újra 20 éves voltam , köszönhetően Fndinek ! , ,
Autót szereltem , gyertyát , szűrőt , kábeleket cseréltem , csupa kosz meg olaj lettem . Nagyon jó volt ! ,
Amúgy közlöm a lusti társasággal, hogy én már motoroltam ma 40 km-t.
Most bennnnnttt ülök az irodámban de kb. 1 órakkor uzsgyííí be a városba össze-vissza kicsit zümmögnyi.
Habár tudod te is mikor nagyon gyorsan megy valaki, mint én akkor
A gumim vissza van engedve, így tök jól és gyorsan felmelegszik. szépen tapad.
És igen ! Elég rendesen húztam ma neki
A mai egész napi végeredmény: 209 km
És öregember, a szentendrein szemben jöttem veled, intettem és ahol meg tudtam fordulni, utánad is mentem. De nem értelek utól a pomázi elágazásig. Megálltál fagyizni valahol? Ennyire gyors nem lehetsz!
És ennyi motoros nyáron szokott lenni a városba és Szentendrén... nagy volt a mai nap is.
Csak az nem !
Autót szereltem , gyertyát , szűrőt , kábeleket cseréltem , csupa kosz meg olaj lettem .
Aki nem motorol az nézze a Discoveryt!
Jaaajjjjjjjjjjjjjjjjjj, de jó vót, délután megint megyek
Na ki vele te csajszí ,,,mennyit robogtál ma.
Egyébként jut eszembe ! Te kerülsz engem? Már mindenkivel találkoztam csak veled nem !
Bementél ma is......
Szerintem csak ezzel az indokkal jöttél el otthonról motorozni
Én lehet, hogy a Maaaaaaargit szigetére megyen spazieren mit Mein Kinder.....
Amúgy közlöm a lusti társasággal, hogy én már motoroltam ma 40 km-t.
Most bennnnnttt ülök az irodámban de kb. 1 órakkor uzsgyííí be a városba össze-vissza kicsit zümmögnyi.
nekem az enyiméé a legszebb