Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na csak Te hiányoztá ide,fórum ügyeletes aljaskodóMestere na mivel és kibe rúgsz bele most?
Szia!
JÓ Estét Mindenkinek !
hű bazz,ezt az előb mind én írtam? nagyon komoly.....tudathasadások pedig vannak,és ez a bizonyítés rá,és jaj de szépen megfogalmaztam,csak a végére már nem nagyon emlékeztem az elejére,hosszú lett mint a Biblia vala,és elfeledtem...mit is:........ja szétszedte Valaki a motoromat.....muszáj,külömböző helyekre ássuk el darabjait,és így nehezebben találják meg....
Mi vagy te a szúnyogok marketingese?
a buta észnélküli bevállalósság nem egyenlő a tudással ...hány km- et motorozott az illető egyén,és hányszor kente oda a picsáját a földhöz ebből kifolyólag,stb....ilyenek is számítanak ,persze ha nyilvánosan felvállalja az érintett ,nem az hogy hány perc alatt érek egyik városból a másikba,vagy mennyi az xy pályacsúcs ,amit ki tudott motorozni ......de ez mind szubjektív dolog,nem mindenki érti,meg érzi magáénak ezeket a dolgokat.......
Kicsit lehet ingerültebb vagyok a kelleténél,de sokszor annyi "büdösgyökérséget olvasok" itt,hogy néha kibukik belőlem....pedig igyekszem pont az ilyenek miatt nem beolvasni,és nem beírni ide, de vannak ezen a fórumon BARÁTAIM,akik miatt ez elkerülhetetlen számomra
Na cső menőgépek,menek innen
kis vérszívást mindenki kibír ,,,,
ne kezdjétek már megint a faszságot
hol vagytok klánerek
nagyon eltitkolod a tudásod,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
te gyík, te azonnal támadsz, ahelyett hogy elgondolkodnál azon, hogy viccelünk
És bekaphatod, a többit az LFP-ben...
hanem kis taknyos orrunak
Jaj, de rendi vagy!
én nem néztelek 35-nek sem
Remélem a váz színe még egy ideig megfelel neki, különben világgá futok!
láttam hát, igazi elvetemültek vagytok
Engem lehet fikázni! Én 35 évesen kezdtem motorozni!
máris?
az úgy volt hogy megálltam mert vártam valakiket.jöttek,átültek az én autómba és jó egy órát távol voltunk...utána visszamentünk és ki-ki a maga autójával ment tovább...a kamionosok meg rögtön rámcuppantak hogy mehetek ám oda is,mi mennyi,és egyebek
Na szijjasztok,menek alukálni
ki vót az aki ilyet mondott?
tegnap háát kurvának néztek a benzinkúton és már mindenkitől ezt hallom vissza a pasik pletykásabbak mint mi
Na majd jövő vasárnap,vagy szombaton összeszerelési akció lessz
a TI ,az az egyik Te vagy