hű bazz,ezt az előb mind én írtam? nagyon komoly.....tudathasadások pedig vannak,és ez a bizonyítés rá,és jaj de szépen megfogalmaztam,csak a végére már nem nagyon emlékeztem az elejére,hosszú lett mint a Biblia vala,és elfeledtem...mit is:........ja szétszedte Valaki a motoromat.....muszáj,külömböző helyekre ássuk el darabjait,és így nehezebben találják meg....
a buta észnélküli bevállalósság nem egyenlő a tudással ...hány km- et motorozott az illető egyén,és hányszor kente oda a picsáját a földhöz ebből kifolyólag,stb....ilyenek is számítanak ,persze ha nyilvánosan felvállalja az érintett ,nem az hogy hány perc alatt érek egyik városból a másikba,vagy mennyi az xy pályacsúcs ,amit ki tudott motorozni ......de ez mind szubjektív dolog,nem mindenki érti,meg érzi magáénak ezeket a dolgokat.......
Kicsit lehet ingerültebb vagyok a kelleténél,de sokszor annyi "büdösgyökérséget olvasok" itt,hogy néha kibukik belőlem....pedig igyekszem pont az ilyenek miatt nem beolvasni,és nem beírni ide, de vannak ezen a fórumon BARÁTAIM,akik miatt ez elkerülhetetlen számomra
Na cső menőgépek,menek innen
az úgy volt hogy megálltam mert vártam valakiket.jöttek,átültek az én autómba és jó egy órát távol voltunk...utána visszamentünk és ki-ki a maga autójával ment tovább...a kamionosok meg rögtön rámcuppantak hogy mehetek ám oda is,mi mennyi,és egyebek
Kicsit lehet ingerültebb vagyok a kelleténél,de sokszor annyi "büdösgyökérséget olvasok" itt,hogy néha kibukik belőlem....pedig igyekszem pont az ilyenek miatt nem beolvasni,és nem beírni ide, de vannak ezen a fórumon BARÁTAIM,akik miatt ez elkerülhetetlen számomra
Na cső menőgépek,menek innen
És bekaphatod, a többit az LFP-ben...