Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nekem lesz szükségem a Maci szaktudására akkor már úgyis mindegy!
Csak a rád vonatkozó 100 oldalt nem olvasta el, úgyhogy te bukod be ha szükség lesz rá.....
És szegény ártatlan ügyfél mehet a sittre 10 évre!
dzsó estét mindenkinek!
Elnézést hölgyem mondta a sündisznó..........
na bassza meg most találtam még 100 oldalnyi jogszabályt amit nem olvastam el, nemhogy megtanultam volna
ááá bocs, elfelejtettem, hogy irtam
Szia!

Ha jól olvastam ki, akkor ez egy nem boltban kapható TV készülék-megoldás-konstrukció.....

Már hazaértem a városi jövés-menésből, de szívesen átmentem volna megnézni....
Mondjuk még nem késő, csak nálunk gyerekmegőrző van most és nem tudok már elmenni itthonról. (azért lett volna jobb, mielőtt nem érek haza )
Ha nem javul a helyzet (mitől javulna....), akkor megbeszélhetjük és a hét elején ránézhetek..... ha van rá igény
Igen!
Érdekelt vagyók benne!

Én főzöm az "occo" pizzát NEKTEK!
Aztán irány a klotyó!
Adj Istenek!

Febr.20.-án 17 órától, aki tud az jöjjön az Andrettibe!
Bitter Sanyi 18-tól DVD előadást tart a Mann szigeti Endurans versenyéről!
JÓ LESZ!
És egy alkalom, hogy lássuk egymás képét!
szerdán vizsgázok, csak utána, addig max Hoitehoz
Köszönöm.
Irány a Blackbe, ott a sapid! Valami Boci-king felirattal!
next life
na majd egyszer csak
au, ezt a kikosarazást
gödöllőre
na, menjek birizgálni?
akkor szólj a Ginonak, talán ért hozzá. Bár én is szívesen megbirizgálom neked, csak abban nem sok TV lesz
hát pedig én biztos nem hívom fel. látni se bírnám
hát, pedig másképpen nem megy.....
na bazz. nem az elem a bibi. most nem tudom hogyan tovább aki csinálta nem akarom hívni ...
a vibrim ilyen kis elemmel ...
de itt minden lehetséges. ez egy "épített" TV. LCD panelből. van egy kis panel amibe a monitor hátuljából 3 szál van forrasztva és van egy 4. is ami nincs hozzáforrasztva. na most ezt nem tudom h rá volt-e vagy sem. mert rövidebbnek tűnik tehát olyan mintha nem. és ezen a kis panelen keresztül vezérelte a távirányító a TV-t. de a panelen a LED világít úgyh nem tom. de majd megoldom vhogy ezt is
le tud. Vedd ki a vibridből és próbáld ki Ha abba más fajta kell akkor is csak lesz ott valamiben hasonló...