Ha jól olvastam ki, akkor ez egy nem boltban kapható TV készülék-megoldás-konstrukció.....
Már hazaértem a városi jövés-menésből, de szívesen átmentem volna megnézni....
Mondjuk még nem késő, csak nálunk gyerekmegőrző van most és nem tudok már elmenni itthonról. (azért lett volna jobb, mielőtt nem érek haza )
Ha nem javul a helyzet (mitől javulna....), akkor megbeszélhetjük és a hét elején ránézhetek..... ha van rá igény
Febr.20.-án 17 órától, aki tud az jöjjön az Andrettibe!
Bitter Sanyi 18-tól DVD előadást tart a Mann szigeti Endurans versenyéről!
JÓ LESZ!
És egy alkalom, hogy lássuk egymás képét!
de itt minden lehetséges. ez egy "épített" TV. LCD panelből. van egy kis panel amibe a monitor hátuljából 3 szál van forrasztva és van egy 4. is ami nincs hozzáforrasztva. na most ezt nem tudom h rá volt-e vagy sem. mert rövidebbnek tűnik tehát olyan mintha nem. és ezen a kis panelen keresztül vezérelte a távirányító a TV-t. de a panelen a LED világít úgyh nem tom. de majd megoldom vhogy ezt is
Ha jól olvastam ki, akkor ez egy nem boltban kapható TV készülék-megoldás-konstrukció.....
Már hazaértem a városi jövés-menésből, de szívesen átmentem volna megnézni....
Mondjuk még nem késő, csak nálunk gyerekmegőrző van most és nem tudok már elmenni itthonról. (azért lett volna jobb, mielőtt nem érek haza
Ha nem javul a helyzet (mitől javulna....), akkor megbeszélhetjük és a hét elején ránézhetek..... ha van rá igény
Érdekelt vagyók benne!
Én főzöm az "occo" pizzát NEKTEK!
Aztán irány a klotyó!
Febr.20.-án 17 órától, aki tud az jöjjön az Andrettibe!
Bitter Sanyi 18-tól DVD előadást tart a Mann szigeti Endurans versenyéről!
JÓ LESZ!
És egy alkalom, hogy lássuk egymás képét!
Köszönöm.