Nem ő kúrta el. Mintát is vitt (a kormányleszorítót), hogy ilyenre kell és akkor persze azt mondták, hogy meglesz főnök, aztán mikor kész volt és kérdezi, hogy miért nem olyan, akkor mondják, hogy "ja, olyanra nem lehet". Szerintem egyébként lehet.
Isten látja lelkemet én megpróbáltam lebeszélni, de a legjobb barátom, és ha ő rózsaszínre akarja festeni a motorját, akkor arra festi, és segítek neki. Legfeljebb nem viszek vendégeket a motorlakba.
mindenki másra költ!nekem az Alfi spani olyanra fújná ,hogy optikailag átbaszós ,olyan lenne mintha 205gumi lenne rajta !igaz 30ezer a pár ez engem nem érdekel!inkább költök jó gumira,futóműre ,fékre,stb,,,,,,,,,,,,,,,mindenkinek más számít
Megláttam, mondom ez olyan, mint amelyik fényezés előtt le van füllerezve.....
Be akarja nekem ....érteeeeed, nekem..... magyarázni, hogy ez nem az aminek látszik......mer így meg úgy majd másmilyen.....
Ez csak látszik majd másnak, ha előtte iszik, de nem keveset....
ja, rendőrként nagyon sok polgári pert csinálok Amúgy a végrehajtási rész maradt ki, amit csak bírósági végrehajtó csinálhat, tehát a vagyonotok biztonságban van
szia Gino ! sziasztok !
igen ez egy "házi készítésű" darab
gondolom forrasztani kell rajta vmit dehát annyi kábel van a hátoldalán ... és ahogy megmozgattam miután nem reagált a távkapcsra szikrázott is vmelyik egyet úgyh vmi nagyon nem stimmel. szóval vezetékek meg forrasztás ...
de sajna elvinni nem tudom magammal mert a lélek tartja a szerkezetet viszont nem kérem h ide kijöjjön vki megnézni. max. ha motorozás lesz és irányba van addig majd olvasok TV helyett. rámfér az is
Ti hol veszitek a vajat?
Én meg savazom a Gekko-t....... mert kívánja
Ha Gekkónak a vajszínű felni tetszik akkor az tetszik és kész!
Megláttam, mondom ez olyan, mint amelyik fényezés előtt le van füllerezve.....
Be akarja nekem ....érteeeeed, nekem..... magyarázni, hogy ez nem az aminek látszik......mer így meg úgy majd másmilyen.....
Ez csak látszik majd másnak, ha előtte iszik, de nem keveset....
A hegesztést Ginóra hagyjuk.
Barkács LCD TV........
igen ez egy "házi készítésű" darab
gondolom forrasztani kell rajta vmit dehát annyi kábel van a hátoldalán ... és ahogy megmozgattam miután nem reagált a távkapcsra szikrázott is vmelyik egyet úgyh vmi nagyon nem stimmel. szóval vezetékek meg forrasztás ...
de sajna elvinni nem tudom magammal mert a lélek tartja a szerkezetet viszont nem kérem h ide kijöjjön vki megnézni. max. ha motorozás lesz és irányba van