senkitő se félek........csak udvarias vagyok mindenkivel,és ezt sokan rosszulértelmezik.....aztán kitör a vulkán,és akkor már mélységesen bánni szokták!
Félsz, hogy kiabálsz?
Holnap megyek egy helyre..... csend, rend, fegyelem legyen ott.... és amiért megyek.... és tás is és minden amit akarok! Ha nem így lesz, akkor telefonálok onnan én a Don Gino és perceken belül ott a fekete kocsi és véged lesz, mint a botnak!
Ehhez tartsd magad!
popóarc ,nem én vagyok az ellenséged ,ne harcolj már, elfáradsz...stb.....
.................................
.ide meg azt nem irtam,amit szerettem volna....
Valami ilyesmit akartam irni majom
tudom hogy tudod,csak azt nem tudom akkor ha tudod,miért csinálsz úgy mintha nemtudnád,közben meg tudhatod hogy tudom hogy tudod!
és nem bizti hogy készen lessz addigra a teló....
Holnap megyek egy helyre..... csend, rend, fegyelem legyen ott.... és amiért megyek.... és tás is és minden amit akarok! Ha nem így lesz, akkor telefonálok onnan én a Don Gino és perceken belül ott a fekete kocsi és véged lesz, mint a botnak!
Ehhez tartsd magad!
nekem akkor lesz nyári érzésem ha reggel arra ébredek h a napocska besüt az ablakon kinézek és ott a kutyulim
Tiszta nyári érzésem volt ma reggel..... simán beültem a kocsiba és indítok.....semmi jégvakarás!
Újra péntek
.................................
.ide meg azt nem irtam,amit szerettem volna....
És poénnak is vette, amit írtam.....
Csak te nem érted, érted?
tudom hogy tudod,csak azt nem tudom akkor ha tudod,miért csinálsz úgy mintha nemtudnád,közben meg tudhatod hogy tudom hogy tudod!