Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt Henti ma még nem aludtam majd ebédfőzés után fogok csak.
Elmentem fürödni és öltözködni , ma megmutatom a Regőczi-Sallai kettősnek , hogyan kell igazán jól korizni .
Jóreggelt
Korán keltetek , frissek vagytok Ti kellőképpen
de ganéééé vagy
Ötödik után ?
Nem kell minden szexből gyereket szülni ! , , ,
vajd=majd
én szeretnék jobb lenni de hát nincs benne nagy rutinom..vajd az ötödik után már lesz
Gyereknevelésben is nagyon jó vagyok ! ,
megyek én is akkor
én kíváncsi vagyok rá
meg nem egyszerű a gyerekkel sem itthon egyedül,...mikor nem dolgozom,szeretnék vele lenni minnél többet.így is kevés amit vele töltök
Akkor idén nagyon sokat megyünk a Gekko-hoz / bár én nem vagyok rá kíváncsi / .
ott van na,ne türelmetlenkedjééé mááááá
mert nincs időm tudom,amire akarja az ember arra mindig kell hogy legyen a közös motorozásokra nem szoktam feliratkozni mert a munkám miatt soha nem tudom mi lesz holnap...ha megyek valahova motorozni az úgy van nálam mint pl. amikor Gekkohoz mentünk a bóóóthoz.hogy na van 5 szabad órám,Ti pont oda mentetek,na akkor én is
Tényleg , miért is nem jössz velünk soha és semmikor ?
persze,megértelek...én meg mindig megkaptam hogy mert én soha nem megyek veletek sehova...na most a jan.30-át már decemberben beirattam szabinak,had tudjak már végre menni én is....kár volt annyiból megérte hogy itthon voltam hogy szánkóztam a barátaimmal,hógolyócsatáztunk mint a gyerekek
, ,
Azt azért elmondanám , hogy tavaly óta a mai napig , kéthetente eljárunk vacsorázni egypáran , csak annyit erőlködtem azon , hogy összetartson a csapat motorozástól függetlenül , hogy belefáradtam , és nem írkálom ide fel kéthetente fölöslegesen .
hát igen....furcsa lett volna,hogy adod be a pustiknak hogy csajoztááál?kitiltanak innen egyből
én tegnap Győrben voltam szórakozni és nagyon jó volt,végre egy hely ahol nem botlottam lépten-nyomon ismerősökbe
Én mentem volna , de hogy nézett volna ki , hogy ketten vacsorázunk ?
Még azt hitték volna rólam , hogy szeretem a lányokat ! , , ,
Ütolsó vacsora!
GRKRISZTŐL! Nagyon jó!