Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Forrasztani kell,,,,,,vidd oda a Gekkohoz és hívjatok fel,(Gekkóéró),,megmondom mit kell forrasztani,,,5 perces dologról van szó
mit tegyek hogy kiheverjem a tegnapi bulit?tényleg nem ittam sokat,nem az a baj.csak nem bírok felkelni az ágyból és semmi erőm nincs hogy megyek én így dolgozni?

te is lehetsz tagja az MPK-nak

én is mindenkit,te ezt tudjátok,,,,egy ember van akit utálok,azt is tudjátok

de annak meg hamarosan
Macika,kúrva rondán beszélsz bazdmeg
Luky csak hülyül,ne vegyétek komolyan épp most beszéltem vele negyed órát telefonon,,,jóban vagyunk,nem kell megijedni,,,csak ökör ő is,ahogy itt egy jó páran,,,de én ezt szeressem
na, azért túlzásokba sem kell esni
de nem ám mi szeressük Kájt
te kykee, ne beszéljél csúnyán mert megbaszlak
És szólj már az LFP-s csapatnak, hogy az ilyenekkel magukat égetik, nem téged, szóval abbahagyhatnák, ez a GSR fórum, nem a fikázzuk Kykeet, szal....
Szega, atipushiba nyert sajna, semmia reakcio mindenre! Azért köszi, 1 próbát megért! Hozd a javítókészletet, ha erre jársz!
nem csak masszőrfiú
Azóta remegsz,mióta bemondtad!kevés lesz a teri(enél kisebb betü nincs),meg a reedvás vérnyúlalmod!neked annyi szerencsezoli
ezért meghágom az édesanyádat,,,,fordítsd le ahogy akarod,,,a lényeg ugyan az lesz
Üdv totykosok!
de beszólok,,,mintha ikrek lennénk,csak én magasabb,,,nekem is szép a hasam
Üdv Mr.!
Gyóvagyoltok?!
A NApon 6 fok van?!akkor átbasztak mindet a tudósok,,,azt hittem legalább 40000fok
A bekapcsoló gombal kell

ha nem megy,akkor vedd le az akksit,várj 20másodpercet,majd tedd vissza és kapcsold be a bekapcsoló gombal!
vagy ideje lenne feltölteni az akksit
4 verzió,a tipushiba,,,,a belső bekapcsoló gomb 4 érintkezőjének 2 lába le van szakadva,,,ez esetben fordúlj szakszervízhez
na, most jöttem meg, futottam egy órát. Kutya hideg van, napon ha 6 fok....
na egy kis alvás helyretett engemet jó kis motorozós idő van,menjetek csak
Lépek...este leszek!
Jó gurulást!
Basszusképtelen vagyok bekapcsolni a telefonomat, azonnal megőrülök!
majd gyűvök,most pihi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Drukkolunk!