Jó napot!
Látom "cinkeljükmeggekkót"-vasárnap van?
A ház,ami épült,nem ház,hanem ISTÁLLÓ! És meg lett szervezve,az biztos,és szerkesztve is!
És itt nem anyagiakról volt szó(nem is lehetett mert az nincsen mostanában ),hanem csak egyszerű segíteniakarásról ,nem is hívtam a Törököt aznap,egy héttel előtte beszéltünk róla,hogy jön és segít,és JÖTT!(és megcsinálta a tetőszerkezetet,meg bedeszkázta )
Amíg állni fog ez az istálló,addig a Törököt fogja dicsőíteni!(várható élettartama: 250 év-ha nem kezeljük le semmilyen tartósítóval a fát
Mégeygszer KÖSZÖNJÜK! És köszönjük a sok anyagfelajánlást is (habár a csillárt és a szekrénysort nem vettük igénybe,meg a kutyaólat sem )
Henti!
Én bevállalnám, de szerintem a többiek is, hogy ez a két "művész" valami jobbféle karikatúrát csináljon rólunk és az adatlapunkra felraknánk! Ez lenne legalább olyan jó 5let, mint a Hyco Klub!
Jó! Tudom! Ez már munka lenne nekik!
De hát Gekko 5 emeletes házát is felépítették ingyen neki!
Gekko = , ahogy Te ezt megszervezted, az 5-ös!
Az egész falu tudja, hogy nem szeretem ha köszöngetnek. (de akkor neked is jobb reggelt bazmeg )
A Káj meg akkor is egy köcsög. Én üzenem ezt neki . Tegnap mondjuk bele mondtam a fülibe is a maflának.
fndi és Gino grafikus müvéstúrak remetk képet fabrikáltak rólad!
Pusztán azért, mert szeretnek!
Mi lenne, ha még gonoszkodnának is egy kicsit!?
Akkor azzal az arccal főszerepet játszhatnál a Télapó mellett, mint Krampusz!
mi a mai menű
egészségetekre
A tréfán nevetni kell tesó, ha én tudom rosszul javíts ki
Látom "cinkeljükmeggekkót"-vasárnap van?
A ház,ami épült,nem ház,hanem ISTÁLLÓ! És meg lett szervezve,az biztos,és szerkesztve is!
És itt nem anyagiakról volt szó(nem is lehetett mert az nincsen mostanában
Amíg állni fog ez az istálló,addig a Törököt fogja dicsőíteni!(várható élettartama: 250 év-ha nem kezeljük le semmilyen tartósítóval a fát
Mégeygszer KÖSZÖNJÜK! És köszönjük a sok anyagfelajánlást is
Dumálni tudsz, DE VIRÁGOT VITTÉL MÁR NEKI!?
Így nem lesz új ülés!
De a kolbászt ingyen kell szállítanod, - és vasból legyen, - a keritéshez!
Marci, most lépek, mert hivatalos vagyok abédre!
HE HE! Én nem tudok főzni! NEKEN FŐZNEK!
Rendes csajom van, megérdemli!
Én bevállalnám, de szerintem a többiek is, hogy ez a két "művész" valami jobbféle karikatúrát csináljon rólunk és az adatlapunkra felraknánk! Ez lenne legalább olyan jó 5let, mint a Hyco Klub!
Jó! Tudom! Ez már munka lenne nekik!
De hát Gekko 5 emeletes házát is felépítették ingyen neki!
Gekko =
" müvéstúrak remetk " =} művész úrak remek
A Káj meg akkor is egy köcsög. Én üzenem ezt neki
fndi és Gino grafikus müvéstúrak remetk képet fabrikáltak rólad!
Pusztán azért, mert szeretnek!
Mi lenne, ha még gonoszkodnának is egy kicsit!?
Akkor azzal az arccal főszerepet játszhatnál a Télapó mellett, mint Krampusz!
Ide a mi Kykee haverunk szokott írogatni, a köcsög káyt itt nem ismerik,talán kérdezd meg az lfp-n