Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !

Pihenőőőőőőőőő van
Halló! Miva itt Üres járat
Jó idő volt ma motorozni Szolnokon is !
Szia Tybee!

Nekem meg itt áll a műhellyel szemben.
Várja, hogy hazavihessen.......mint ahogy ez eddig történt....meg fog még a héten.
Sziasztok !

Ma voltam műszaki vizsgán , megvan a 3 év így, 3940 Ft + 450 Ft matrica
GSR letéve téli pihenőre
Na én is menek leteszem a motort.... Hentivel beszélgettünk egy sort,és rávilágított,....ACHTUNG!.....hogy a most vasárnapra tervezett kajázási est NEM OK,mert Halottak napja lessz! Tehát egy hét múlva kellene.....ACHTUNG!
Na xasztok!
na megyek rendet rakok mert a tegnapi "buli" óta semmihez nem nyúltam itthon.bár úgysem jön ide senki
ez olyan nagy szó?
Na ja,
Nem ok a hideg.....délen nem voltak ilyen telek ....ott lehetett szinte egész évben motorolni,ritka kivételektől eltekintve....
ennyi idősen már nem is szabad annak lenni
Nem Ha potyaKV ra fáj a fogam,akkor azt szoktam közölni...nem vagyok annyira szégyenlős
legalább nem érzem magam egyedül,meg különcnek hogy már nem motorozom ha hideg van
Háát,meg kell várnom a tavaszt ,na jó,hát ha 10 fok felett lessz és süt a napocska,akkor bekesztyűzöm,oszt gyía
persze,potya KV-ra fáj a fogad,mi?mondjuk Hojti nem irigy
Hun dógzik magácska? Odavigyem?
Motoroltam egyet a városban,visszafelé elbújt a nap,és már el is kékült a bibisem Ma menek utoljára....nem birja a hideget a ujjacskám( ami nem csacska,hanem kacska )
Xijjaaaa!
Xassz csaj! a Hyco matricáid meg a Ginoé is ,visszakerültek hozzám,a Grkrisz megutaztatta őket,aztán visszaadta....
Hogyan oldjuk meg?
hahó én is itt vagyok
többször leírtam.....