nem értem az embereket..... kamion, furgon vezetőinek nagyon nagy százaléka a "gyere köcsög én vagyok a nagyobb" elven közlekedik..... de azt azért be kell látni, mi mocisok is mindent megteszünk a bajért!
persze nem mindenki..... de hála istennek a tehergépkocsi vezetők között sem mindegyik f..kalap.....
Ő meg a barátaival volt ott,de a videó végén látszik is,hogy elindulnak a furgon felé,felelősségrevonás céljából szerintem szinte minden motoros "lefőzné neki a KV t",mert látta,onnan be lehet látni ,és mégis befordult a buzija
Oda szoktak kimenni a környékbeli motorosok,az egy szép erdővel övezett völgy,qrva jól viszhang van,brutál bőgnek a motorok , csak ott az a szépséghiba,a kanyar külső felén levő autóspihenő,kajálda,nem a legveszélytelenebb....
nem mondom hogy a mocis gyerek nem hunyó.... de 3 másodpercet kellett volna várni ennek a gyökérnek hogy elhuzzon a mocis....
ráadásul ott ahol átjön a szembesávba, záróvonal is van még.....
Jó reggelt!Ma + kezdi a kutyulim a téli pihenést + én is idén 8000km volt!sajna ennyi 2kakucs,1hring,1euroring( )2szlovákia és pár túra a klánnal köszi,hogy az idei szezont is veletek tölthettem! Remélem jövőre többet leszünk 1ütt !Oldi! a szánkózás jó móka lenne
vagy ma nem mentek interat-túrára?
persze nem mindenki..... de hála istennek a tehergépkocsi vezetők között sem mindegyik f..kalap.....
Súlytalanul jobban tudok mozogni a tetőn
N tényleg mennem kell,xiasztok!
Köszi a súlyokat.....
Én súlyos lettem....vagy voltam is?
Te pedig súlytalan! Milyen érzés?
Marosvásárhely közelében van az a hely,és a srác nem halt meg,motor kuka lett,ősszevisszatörte magát,de túlélte,unokatesóm ismeri.
Huhh, ez nagyon kemény volt így éhgyomorra!
ráadásul ott ahol átjön a szembesávba, záróvonal is van még.....
Para, erről a balesetről beszéltem tegnap.....
bogáti erdő.....:-(
http://maps.google.hu/maps?f=d...
Ezt kellene megszervezni!
Tegnapi Képek