Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóreggelt klán ! nagyon hétfő van de a tegnapi nap klassz volt és még egy kicsit fel vagyok töltődve
henti, te h-hogy nem a paránál kávézol?
vagy ma nem mentek interat-túrára?
nem értem az embereket..... kamion, furgon vezetőinek nagyon nagy százaléka a "gyere köcsög én vagyok a nagyobb" elven közlekedik..... de azt azért be kell látni, mi mocisok is mindent megteszünk a bajért!
persze nem mindenki..... de hála istennek a tehergépkocsi vezetők között sem mindegyik f..kalap.....
Ki kellene alakítani a pihenőnél ey körforgalmat! Jólvan na rossz vicc volt
Szívesen!
Súlytalanul jobban tudok mozogni a tetőn
N tényleg mennem kell,xiasztok!
Ő meg a barátaival volt ott,de a videó végén látszik is,hogy elindulnak a furgon felé,felelősségrevonás céljából szerintem szinte minden motoros "lefőzné neki a KV t",mert látta,onnan be lehet látni ,és mégis befordult a buzija
ha ezt valamelyik barátommal teszi, akkor lefőtt volna neki a kávé azt garantálom..... kicibáltam volna a beleit.....
Szasz!

Köszi a súlyokat.....
Én súlyos lettem....vagy voltam is?
Te pedig súlytalan! Milyen érzés?
megint agresszív vagy bammeg,,,,,,,,,,,,,
Na xép napot Mindenkinek,szépek voltatok tegnap ,megyek megint istállózni...
Oda szoktak kimenni a környékbeli motorosok,az egy szép erdővel övezett völgy,qrva jól viszhang van,brutál bőgnek a motorok , csak ott az a szépséghiba,a kanyar külső felén levő autóspihenő,kajálda,nem a legveszélytelenebb....
megérdemelte a f..kalap.....
De a furgon sofőrje sem volt sokkal jobb állapotban,állítólag nagyon megtaposták,kis lincselés volt.....
Hál istenek
Jó reggelt!
Marosvásárhely közelében van az a hely,és a srác nem halt meg,motor kuka lett,ősszevisszatörte magát,de túlélte,unokatesóm ismeri.
kurvára kell figyelni,nyáron még rám is nézett az ember,mégis ki jött elém az is beszart aki látta(Wasp)hát még én,,,,,,,,,,,,
Jóreggelt, szasztok!
Huhh, ez nagyon kemény volt így éhgyomorra!
nem mondom hogy a mocis gyerek nem hunyó.... de 3 másodpercet kellett volna várni ennek a gyökérnek hogy elhuzzon a mocis....
ráadásul ott ahol átjön a szembesávba, záróvonal is van még.....
láttam már
Nagyobb térképre váltás
szép reggelt mindenkinek....
Para, erről a balesetről beszéltem tegnap.....
bogáti erdő.....:-(
TERV a TAVASZRA!
http://maps.google.hu/maps?f=d...
Ezt kellene megszervezni!
neked is Köszi a képeket
Jó reggelt

Tegnapi Képek
Jó reggelt!Ma + kezdi a kutyulim a téli pihenést + én is idén 8000km volt!sajna ennyi 2kakucs,1hring,1euroring( )2szlovákia és pár túra a klánnal köszi,hogy az idei szezont is veletek tölthettem! Remélem jövőre többet leszünk 1ütt !Oldi! a szánkózás jó móka lenne