Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hámé' oda indultam....
Basszus, örülök, h hazaértél!
Huhh.... sikerült beosztanom a tolóerőt, na és a fékerőt is....
Ilyen az út ......a 13-ban még a hó is szállingózott
Bizonyám, motoros család, nekem nem túlnehéz a dolgom! A huga már tricke-t és két kereküt is vezetett, haráérez nem tudom majd levakarni róla!
Ő már tudja
Jövőre úgy kezdem a tavaszt, h fölragasztom a nőt az esvére előre azt gyí ancikám! Ezért kell rendes ruci!
Jön a tél! Megaztán mérezzem ha picskón rúg!
anyának csima
A Motorline-ba voltam, (Gino emagyarázta, h hogy mennyek tök eccerüen ) néztem csizmát, hazafele meg beugrottam érte!
mocival mentél a Szilviért
Szasztok! Mi most étümk haza 15perce, elég jól lehetett jönni, nem is csúsztam meg, igaz nagyon ovatos voltam Örült a vörös dög a meglepinek!
nem irigyelek
Szépen hullik vallami csúszósító nedv....már egy ideje....
Asszem szép korcsolya lesz hazafelle.....tükör guma
Inkább hülye?!
Ráadásul már kezd esni az eső .....és szinte áttetszik a szövet a hátsógumin...
mert te kemíny vagy
Mi bajod a 7fővel?
Ultihoz sok, focicsapathoz kevés....a 7 fő.....
Mennyi az ideális létszám?
Mondtam már, hogy utálom a 7főt
Én meg motorral járok melózni....
Haza értél
Én csak most indulok el!
levittem a kutyulimat Telelni,,,,,,,,,,,,,
HI. Gino a próblémát megoldottam. Csatlakozó
Megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak az elmult szezon résztvevőinek akik mögött, mellett v előtt motoroztam, akik segitettek véleményükkel, észrevételeikke! Köszönöm annak aki mindig elöttem volt és a "kezemet fogta" szinte minden megtett méteren és tanitott! Nem megfeletkezve a sógimról, akitől a motort vettem, a Tricke Klub Hangery-ről akik megmutatták mi is ez a motorosvilág!
Az elmult idény hozott nekem 15000 balesetmentes km-ert sok új barit és rengeteg élményt, túrákat! Voltam egyenesbe, kanyarba,hegyen, völgybe, közúton és pályán, idehaza és külföldön!
Köszönöm Mini sógi
köszönöm Lázi bá
Köszönöm Para babátom
Köszönet a Gsr600 topik teljes egészéneg
Nagyszerü szezon volt!
Emléxel az elsőre, mikor kihoztad a motort, aronnal felvittél a Gerecsébe egy tarjáni lapolásra? Még egyenesen sem tudtam motorozni nemhogy kanyarokba! A szakasz végére értem ott áltál és ezt mondtad: Ha gondolod mehetünktovább, én már elszívtam egy cigit!