Megvagyok, megvagyok! Csak még le kellett nyomnom autóval egy Budaörs - Velence - Budaörs távot. Aztán egy Budaörs - Belváros - Budaörs szakaszt is. És ettem 3 kakaós palacsintát is...
A mai nap tényleg a régi szép napokat idézte, köszönöm a szervezést, az útvonalat és a remek éttermet. És természetesen a társaságot. Tybee előtt meg... Jó volt újra látni a régi cimbiket és az új arcokat is!
Ja, és nem kell tavaszra eltenni a társaságot, senki ne felejtse el a decemberi szokásos Stexes iszogatást!
Tényleg jó volt a mai nap. Kifogtuk az időt is így október végén. Lefelé menet volt egy jó kis tempó a 8 on. A végét azonban elkapkodjuka túráknak. Magamat is beleértve. Elég csalóka volt a dolog 1/2 3 kor indultunk a kajálásból. Gonoltam kényelmesen 5 re hazaérünk. Hát jó temposan sem értünk haza ötre. Lényeg az hogy mindenki bejelentkezett a túráról hazaérve.
Köszi mindenkinek ezt a fasza vasárnapot! Örülök, hogy összeállt egy jó csapat mára!
Köszi mindenkinek! (Sajnálom, hogy volt pár hiányzó.... Sipi, Gino, Gekko, Maci stb....
tényleg nagyon jól sikerült a mai nap!örülök és köszönöm hogy veletek gurulhattam ma! és köszönöm a napnak hogy sütögetett és a felhőknek hogy nem esett,és a szélnek hogy nem fújt!
Minden nagyon király volt ma
Bocs Jocee hogy nem köszöntünk el,de sietni kellett haza,mert itthon buli van
sziasztok ! nagyon jó volt a mai nap. örülök h így sikerült az évet zárni márciusban folyt.köv. annyira örülök h ennyien voltunk és h nem húzott szét a csapat ! sztem egyszerűen klassz volt ! az út, az idő, a kaja, a klán Oldklu: Neked köszi amit
képeket nyomom fel mindjárt galériába ...
A mai nap tényleg a régi szép napokat idézte, köszönöm a szervezést, az útvonalat és a remek éttermet. És természetesen a társaságot. Tybee előtt meg...
Ja, és nem kell tavaszra eltenni a társaságot, senki ne felejtse el a decemberi szokásos Stexes iszogatást!
igazán példás ahogy te csatlakozol a nem éppen neked közeli túrákhoz ( és nem először )
Rám esteledett , de megérte
Jocee nagyon jó volt az útvonal , a kaja , +minden
Köszönet MINDENKINEK !
590 Km volt a mai nap .
Köszi mindenkinek!
tényleg nagyon jól sikerült a mai nap!örülök és köszönöm hogy veletek gurulhattam ma!
Minden nagyon király volt ma
Bocs Jocee hogy nem köszöntünk el,de sietni kellett haza,mert itthon buli van
Én is itthon!nagyon über fasza volt a mai!
a napocska maradhatott volna még fent egy darabig!
köszönöm mindenkinek egy élmény volt!
képeket nyomom fel mindjárt galériába ...
Fndi + az erőszak embere!
Jocee, te má megent iszol, hol vagy má