Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk megtudom érteni
Éééééén?
Köszi a képeket
Azthiszem piros felni volt rajta, de felnicsík minimum, szal buktátok srácok
Megvagyok, megvagyok! Csak még le kellett nyomnom autóval egy Budaörs - Velence - Budaörs távot. Aztán egy Budaörs - Belváros - Budaörs szakaszt is. És ettem 3 kakaós palacsintát is...
A mai nap tényleg a régi szép napokat idézte, köszönöm a szervezést, az útvonalat és a remek éttermet. És természetesen a társaságot. Tybee előtt meg... Jó volt újra látni a régi cimbiket és az új arcokat is!
Ja, és nem kell tavaszra eltenni a társaságot, senki ne felejtse el a decemberi szokásos Stexes iszogatást!
rátapadt a 300köbcentire
a Jocee meg biztos pasizik
biztos csajozik ...
Abdul még nem
Tényleg jó volt a mai nap. Kifogtuk az időt is így október végén. Lefelé menet volt egy jó kis tempó a 8 on. A végét azonban elkapkodjuka túráknak. Magamat is beleértve. Elég csalóka volt a dolog 1/2 3 kor indultunk a kajálásból. Gonoltam kényelmesen 5 re hazaérünk. Hát jó temposan sem értünk haza ötre. Lényeg az hogy mindenki bejelentkezett a túráról hazaérve.
sziasztok örülök hogy mindenki hazaért épségben
így igaz Tybee király vagyol
MAXIMÁLIS ELISMERÉSEM Tybee bá

igazán példás ahogy te csatlakozol a nem éppen neked közeli túrákhoz ( és nem először )
Most érkeztem +

Rám esteledett , de megérte
Jocee nagyon jó volt az útvonal , a kaja , +minden

Köszönet MINDENKINEK !

590 Km volt a mai nap .
Köszi mindenkinek ezt a fasza vasárnapot! Örülök, hogy összeállt egy jó csapat mára!
Köszi mindenkinek! (Sajnálom, hogy volt pár hiányzó.... Sipi, Gino, Gekko, Maci stb....
Ezzel a gsrrel én is találkoztam pénteken délután oroszlány-bokod között!de hogy ki lehet
Sziasztok

tényleg nagyon jól sikerült a mai nap!örülök és köszönöm hogy veletek gurulhattam ma! és köszönöm a napnak hogy sütögetett és a felhőknek hogy nem esett,és a szélnek hogy nem fújt!
Minden nagyon király volt ma
Bocs Jocee hogy nem köszöntünk el,de sietni kellett haza,mert itthon buli van
király volt!
Sziasztok!

Én is itthon!nagyon über fasza volt a mai!
a napocska maradhatott volna még fent egy darabig!
köszönöm mindenkinek egy élmény volt!
sziasztok ! nagyon jó volt a mai nap. örülök h így sikerült az évet zárni márciusban folyt.köv. annyira örülök h ennyien voltunk és h nem húzott szét a csapat ! sztem egyszerűen klassz volt ! az út, az idő, a kaja, a klán Oldklu: Neked köszi amit
képeket nyomom fel mindjárt galériába ...
Sziasztok! Mega jó nap volt, sok JÓ új arcal bővült az ismerősi köröm
Ez hülye!
Fndi + az erőszak embere!
Jocee, te má megent iszol, hol vagy má A t.bányai ér haza T.bányáról legkésőbb!