Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mentem bankba,fél 12 kor indulok befele a dzsungelbee.!
hozassad el magad valahogy ide a bóthoz(Gekko-művek!) és aztán innen elviszlek én a KV helyre....bukót hozhatsz,akkor motorral mennénk... Talizunk a Zováth Janival is(Syrus)
hová kell nekem mennem
hát ha legyün ide hozzám,nem tok érte menni Bicskére(ott géppisztolyoznakésénfosokazilyentől ) és mennem kell bankba stb,fél 12 kor meg már indulnom kőőőőőő
mi van semmit nem értek
Macííííííííííííííííííííííííí!
Végre Valaki nem a tuc-tucidegmegbaszolyanmonoton zenét csipálja!
Hozzad ! , ,
Macíííííííííííííííííííííííííí
Elviszlek? csak be kéne hozasd magad ide a bótho,mert nem tudok lemenni érted,van pár elintézendőm mielőtt elindulok...
Lovat nem tudok .
nincs lovam, anya elvitte
Szia ! Miért nem ?
nem nem

jó reggelt
A Henti egy igazi buzi ! Most voltam nála , nem ért rá beszélgetni , mert olyan forgalom volt nála 5 perc alatt , mint nálunk egy héten . Ez tuti milliomos , még egy kicsit dolgozik és már megy is Gino után vegasba . Folyik a nyálam a szebbnél szebb husok láttán , még egy darabka párizsit sem adott , a zöldből sem . Cocókázzon le .
Fndi , jössz kávézni ?
A Cellect-be .
Én motorral megyek .
okés köszi szépen
hülye vagy, mi az, hogy nem komázza? Erre járok gyúrni
Nagyon szeretem ezt a bandát. Ez a klipp nem véletlenül lett kicenzúrázva az MTV-n
Rammstein,új klip,nem irom ide a cimét,nehogy elriasszon pár embert innen a megtekintésétől....
http://www.visit-x.net/rammste..
.
Amikor benyomtam az új Rammstein klipet,aminek "Pin@" a cime,arra sem volt vevő senki innen......
Lehet a rock zenét nem komázza valaki,de a Pin@-t sem....az elgondolkodtató
"den telune munyi" , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ez mekkora volt file ! , , , , , , , , , , , , , , , ,